Jump to content

Voorbeschouwing Kameroen - Servië


Brunsie

Recommended Posts

Beide landen verloren hun eerste wedstrijd en dat betekent dat er voor beiden al de nodige druk op dit duel staat. Niet verliezen is voor Servië wellicht belangrijker dan winnen, terwijl Kameroen moet winnen, wetende dat zij de laatste groepswedstrijd tegen Brazilië spelen.

Kameroen
Het elftal van voormalig Ajax-keeper André Onana verloor de openingswedstrijd met minimaal verschil van Zwitserland in een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende. Het betekent wel dat er bij Kameroen direct veel druk op deze wedstrijd staat. Tegen Servië moeten de punten gepakt worden om een kans te maken op een ticket voor de achtste finales.

Servië
Voor Servië ligt dat anders. Zij hebben Brazilië al ontmoet en spelen de laatste wedstrijd tegen de Zwitsers. Er van uitgaande dat Brazilië wint van Zwitserland betekent niet verliezen van Kameroen dat Servië aan winst op Zwitserland genoeg heeft voor een ticket naar de knock-out fase van het toernooi.

Prognose:
Dit kan voor de neutrale toeschouwer wel eens een verschrikkelijke zaadpot worden. Servië zal zich vooral willen toeleggen op het neutraliseren van de aanvallen van Kameroen en zelf loeren op een counter.

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 3.80 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.80 bij BetCity)
Tip 3: Under 7.5 schoten op doel (odds 1.86 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.