Jump to content

Voorbeschouwing Zuid-Korea - Ghana


Brunsie

Recommended Posts

Op elk WK zijn er wedstrijden die maar weinig tot de verbeelding spreken. Voor het toernooi was Zuid-Korea - Ghana zo'n wedstrijd, maar doordat de Ghanezen het Portugal behoorlijk lastig hebben gemaakt en de Zuid-Koreanen Uruguay op een gelijkspel hebben gehouden, is er wellicht toch iets interessants om naar te kijken bij deze wedstrijd.

Zuid-Korea
De Koreanen kunnen bij winst immers de achtste finales ruiken. Met vier uit twee hebben de Aziaten dan of meer punten dan Portugal of meer punten dan Uruguay. Dan heeft Zuid-Korea alles in eigen hand in de laatste groepswedstrijd.

Ghana
De Ghanezen hebben Portugal laten zweten en dat alleen is iets waar het team vertrouwen uit kan tanken. Ghana creëerde mooie kansen en scoorde twee keer tegen een team dat over het algemeen weinig tegentreffers krijgt. Bij winst op Zuid-Korea en een Portugese zege tegen Uruguay zou ook Ghana de touwtjes voor de laatste wedstrijd in eigen handen kunnen krijgen.

Prognose:
In de wetenschap dat beide landen in de laatste wedstrijd in principe tegen een sterker land spelen, is het resultaat van deze wedstrijd cruciaal voor een mogelijk vervolg in het toernooi. Beide teams moeten winnen en dat kan een leuke, open wedstrijd met veel fouten opleveren.

Tips: 
Tip 1: Ghana wint (odds 3.20 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.50 bij BetCity)
Tip 3: Over 1.5 doelpunten in de eerste helft (odds 3.55 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.