Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Zuid-Korea - Ghana


Brunsie

Aanbevolen berichten

Op elk WK zijn er wedstrijden die maar weinig tot de verbeelding spreken. Voor het toernooi was Zuid-Korea - Ghana zo'n wedstrijd, maar doordat de Ghanezen het Portugal behoorlijk lastig hebben gemaakt en de Zuid-Koreanen Uruguay op een gelijkspel hebben gehouden, is er wellicht toch iets interessants om naar te kijken bij deze wedstrijd.

Zuid-Korea
De Koreanen kunnen bij winst immers de achtste finales ruiken. Met vier uit twee hebben de Aziaten dan of meer punten dan Portugal of meer punten dan Uruguay. Dan heeft Zuid-Korea alles in eigen hand in de laatste groepswedstrijd.

Ghana
De Ghanezen hebben Portugal laten zweten en dat alleen is iets waar het team vertrouwen uit kan tanken. Ghana creëerde mooie kansen en scoorde twee keer tegen een team dat over het algemeen weinig tegentreffers krijgt. Bij winst op Zuid-Korea en een Portugese zege tegen Uruguay zou ook Ghana de touwtjes voor de laatste wedstrijd in eigen handen kunnen krijgen.

Prognose:
In de wetenschap dat beide landen in de laatste wedstrijd in principe tegen een sterker land spelen, is het resultaat van deze wedstrijd cruciaal voor een mogelijk vervolg in het toernooi. Beide teams moeten winnen en dat kan een leuke, open wedstrijd met veel fouten opleveren.

Tips: 
Tip 1: Ghana wint (odds 3.20 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.50 bij BetCity)
Tip 3: Over 1.5 doelpunten in de eerste helft (odds 3.55 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.