Jump to content

Voorbeschouwing Brazilië - Zwitserland


Brunsie

Recommended Posts

Brazilië legde tegen Servië nog geen wereldkampioenwaardige pot op de mat, maar van alle favorieten maakte alleen Spanje een betere indruk in de eerste speelronde. Tegen Zwitserland zal Brazilië niet eens top level hoeven spelen om de winst uit het vuur te slepen.

Brazilië
Dat elk Braziliaans elftal wel een aantal baltovenaars in de voorhoede heeft lopen, mag algemeen bekend zijn. Tegen Servië viel vooral de defensieve stabiliteit op. De driehoek Alisson Becker, Marquinhos en Tiago Silva barst van de ervaring. Servië slaagde er niet in om één schot op doel af te vuren.

Zwitserland
Zwitserland was bijzonder efficiënt tegen Kameroen. Het had minimaal meer balbezit en minder schoten op doel, maar het won wel van het Afrikaanse land. De Zwitsers zullen een nederlaag tegen de Brazilianen ingecalculeerd hebben en hopen op een gelijkspel tussen Kameroen en Servië. Wanneer het in staat is om de Braziliaanse paradijsvogels in bedwang te houden en met een punt van het veld te stappen, ziet de WK toekomst van Zwitserland er erg goed uit.

Prognose:
Brazilië zal opnieuw hopen op een aantal klasse flitsen van de spelers die het verschil kunnen maken. De Zwitsers kunnen nog zo degelijk en compact voetballen, tegen een briljante ingeving is geen Zwitserse bankkluis bestand. 

Tips:
Tip 1: Brazilië wint (odds 1.52 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.97 bij BetCity)
Tip 3: Richarlison meer dan 1.5 schot op doel (odds 2.35 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.