Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Brazilië - Zwitserland


Brunsie

Aanbevolen berichten

Brazilië legde tegen Servië nog geen wereldkampioenwaardige pot op de mat, maar van alle favorieten maakte alleen Spanje een betere indruk in de eerste speelronde. Tegen Zwitserland zal Brazilië niet eens top level hoeven spelen om de winst uit het vuur te slepen.

Brazilië
Dat elk Braziliaans elftal wel een aantal baltovenaars in de voorhoede heeft lopen, mag algemeen bekend zijn. Tegen Servië viel vooral de defensieve stabiliteit op. De driehoek Alisson Becker, Marquinhos en Tiago Silva barst van de ervaring. Servië slaagde er niet in om één schot op doel af te vuren.

Zwitserland
Zwitserland was bijzonder efficiënt tegen Kameroen. Het had minimaal meer balbezit en minder schoten op doel, maar het won wel van het Afrikaanse land. De Zwitsers zullen een nederlaag tegen de Brazilianen ingecalculeerd hebben en hopen op een gelijkspel tussen Kameroen en Servië. Wanneer het in staat is om de Braziliaanse paradijsvogels in bedwang te houden en met een punt van het veld te stappen, ziet de WK toekomst van Zwitserland er erg goed uit.

Prognose:
Brazilië zal opnieuw hopen op een aantal klasse flitsen van de spelers die het verschil kunnen maken. De Zwitsers kunnen nog zo degelijk en compact voetballen, tegen een briljante ingeving is geen Zwitserse bankkluis bestand. 

Tips:
Tip 1: Brazilië wint (odds 1.52 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.97 bij BetCity)
Tip 3: Richarlison meer dan 1.5 schot op doel (odds 2.35 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.