Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Ecuador - Senegal


Brunsie

Aanbevolen berichten

Er van uit gaande dat het Nederlands Elftal weinig moeite gaat hebben met Qatar, is dit de wedstrijd die gaat beslissen welk land zich plaatst voor de achtste finales. Ecuador heeft een punt voorsprong op Senegal en heeft derhalve genoeg aan een gelijkspel om zich te plaatsen voor de knock-out fase van het toernooi.

Ecuador
Zeg je Ecuador, dan zeg je dit WK Enner Valencia. De spits in Turkse dienst scoorde alle drie de doelpunten die Ecuador gescoord heeft op dit WK. Tegen het Nederlands Elftal had Ecuador het beste van het spel en de ploeg toonde aan een tegenstander onder druk te kunnen zetten. Die wetenschap is heel waardevol voor de spelers van Ecuador. Ze hoeven immers niet te scoren zolang Senegal dat ook niet doet.

Senegal
Senegal boekte een regelmatige overwinning op Qatar en doet nog volop mee om het ticket voor de achtste finale. Het zal Senegal echter niet meegevallen zijn hoe eenvoudig Ecuador tegen Oranje op de been bleef. Het zal voor Senegal niet gemakkelijk worden om Ecuador te verslaan en als het niet lukt, is de eerste verrassende achtste finalist op dit WK een feit.

Prognose:
Als Ecuador tegen Senegal hetzelfde kan brengen als tegen Nederland, hoeft het Senegal niet te vrezen. Ecuador zal Senegal snel duidelijk willen maken dat er niets te halen valt en als de Zuid-Amerikanen op een vroege voorsprong komen, kan de wedstrijd weleens snel gespeeld zijn.

Tips:
Tip 1: Dubbele kans 1X (odds 1.38 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.76 bij BetCity)
Tip 3: Enner Valencia meer dan 1.5 schoten op doel (odds 3.75 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.