Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Nederland - Qatar


Brunsie

Aanbevolen berichten

Met Memphis Depay voor het eerst in de basis, is het aan het Nederlands Elftal om groepswinst veilig te stellen. Tegen het waarschijnlijk slechtste elftal van het WK kunnen de spelers van Louis van Gaal de kater van de wedstrijd tegen Ecuador wegspoelen.

Nederland
Dat Nederland in de laatste wedstrijd nog vol aan de bak moet om de groepswinst veilig te stellen en daarmee een achtste finale tegen Engeland te voorkomen, hebben de Oranje Leeuwen aan zichzelf te danken. Oranje speelde fantasieloos voetbal tegen de Zuid-Amerikanen en zullen tegen Qatar uit een ander vaatje moeten tappen om vertrouwen te tanken voor een goed vervolg in de knock-out fase.

Qatar
Qatar toonde tegen Ecuador en Senegal aan dat het voetballend niets op het WK te zoeken heeft. De Qatari hopen op een doelpunt tegen het Nederlands Elftal en verdwijnen daarna roemloos van het toneel. De spelers doen ongetwijfeld hun best en de eretreffer tegen Senegal gaat de geschiedenisboeken in als eerste Qatarese treffer op een eindtoernooi, maar daarmee zijn de hoogtepunten dan ook wel genoemd.

Prognose:
Nederland is het aan haar stand verplicht om Qatar op een ruime nederlaag te trakteren. Het koppel Depay-Gakpo kan het de Qatarese verdediging ongelooflijk lastig gaan maken. We rekenen op een ruime Oranje zege.

Tips:
Tip 1: 3-Way Handicap start 0-1: Nederland wint (odds 1.57 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 1.55 bij BetCity)
Tip 3: Nederland meer dan 6.5 schoten op doel (odds 1.82 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.