Jump to content

Voorbeschouwing Nederland - Qatar


Brunsie

Recommended Posts

Met Memphis Depay voor het eerst in de basis, is het aan het Nederlands Elftal om groepswinst veilig te stellen. Tegen het waarschijnlijk slechtste elftal van het WK kunnen de spelers van Louis van Gaal de kater van de wedstrijd tegen Ecuador wegspoelen.

Nederland
Dat Nederland in de laatste wedstrijd nog vol aan de bak moet om de groepswinst veilig te stellen en daarmee een achtste finale tegen Engeland te voorkomen, hebben de Oranje Leeuwen aan zichzelf te danken. Oranje speelde fantasieloos voetbal tegen de Zuid-Amerikanen en zullen tegen Qatar uit een ander vaatje moeten tappen om vertrouwen te tanken voor een goed vervolg in de knock-out fase.

Qatar
Qatar toonde tegen Ecuador en Senegal aan dat het voetballend niets op het WK te zoeken heeft. De Qatari hopen op een doelpunt tegen het Nederlands Elftal en verdwijnen daarna roemloos van het toneel. De spelers doen ongetwijfeld hun best en de eretreffer tegen Senegal gaat de geschiedenisboeken in als eerste Qatarese treffer op een eindtoernooi, maar daarmee zijn de hoogtepunten dan ook wel genoemd.

Prognose:
Nederland is het aan haar stand verplicht om Qatar op een ruime nederlaag te trakteren. Het koppel Depay-Gakpo kan het de Qatarese verdediging ongelooflijk lastig gaan maken. We rekenen op een ruime Oranje zege.

Tips:
Tip 1: 3-Way Handicap start 0-1: Nederland wint (odds 1.57 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 1.55 bij BetCity)
Tip 3: Nederland meer dan 6.5 schoten op doel (odds 1.82 bij BetCity)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...