Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Wales - Engeland


Brunsie

Aanbevolen berichten

Wales en Engeland hebben niet alleen zichzelf, maar ook elkaar geen goede dienst bewezen met de resultaten op de tweede speeldag in Poule B. Hadden beide landen gewonnen dan had een salonremise volstaan om beide tickets naar de achtste finale onderling te verdelen. Door het gelijke spel van Engeland tussen Team USA en de verrassende blessuretijd-winst van Iran op Wales, zal er in deze wedstrijd echt om de knikkers gespeeld moeten worden.

Wales
De rode kaart die keeper Wayne Hennesey kreeg in de 83ste minuut van het duel met Iran, was de druppel die de emmer deed overlopen. Iran buitte ver, ver, ver in blessuretijd hun numerieke meerderheid uit en won verrassend. Dat laat Wales met één punt uit twee duels achter op de vierde plaats. De Welshmen hebben helemaal niets aan een gelijkspel. Zij zullen vol voor de winst moeten gaan.

Engeland
Engeland plaatst zich met een gelijkspel wel voor de achtste finales, maar kan dan bij winst van Iran op de VS als tweede finishen in poule B, wat hoogstwaarschijnlijk een achtste finale treffen met Nederland oplevert. Daar zullen de Engelsen voor willen passen. Ook de Engelsen willen dus gewoon winnen.

Prognose:
Hoe langer het 0-0 blijft, hoe meer spanning er op beide teams zal komen te staan, zeker op het moment dat Iran in de andere wedstrijd op voorsprong komt. De Britse broedermoord kon voor beide landen weleens slecht aflopen.

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 4.35 bij BetCIty)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.90 bij BetCity)
Tip 3: Wales over 2.5 schoten op doel (odds 2.10 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.