Jump to content

Voorbeschouwing Wales - Engeland


Brunsie

Recommended Posts

Wales en Engeland hebben niet alleen zichzelf, maar ook elkaar geen goede dienst bewezen met de resultaten op de tweede speeldag in Poule B. Hadden beide landen gewonnen dan had een salonremise volstaan om beide tickets naar de achtste finale onderling te verdelen. Door het gelijke spel van Engeland tussen Team USA en de verrassende blessuretijd-winst van Iran op Wales, zal er in deze wedstrijd echt om de knikkers gespeeld moeten worden.

Wales
De rode kaart die keeper Wayne Hennesey kreeg in de 83ste minuut van het duel met Iran, was de druppel die de emmer deed overlopen. Iran buitte ver, ver, ver in blessuretijd hun numerieke meerderheid uit en won verrassend. Dat laat Wales met één punt uit twee duels achter op de vierde plaats. De Welshmen hebben helemaal niets aan een gelijkspel. Zij zullen vol voor de winst moeten gaan.

Engeland
Engeland plaatst zich met een gelijkspel wel voor de achtste finales, maar kan dan bij winst van Iran op de VS als tweede finishen in poule B, wat hoogstwaarschijnlijk een achtste finale treffen met Nederland oplevert. Daar zullen de Engelsen voor willen passen. Ook de Engelsen willen dus gewoon winnen.

Prognose:
Hoe langer het 0-0 blijft, hoe meer spanning er op beide teams zal komen te staan, zeker op het moment dat Iran in de andere wedstrijd op voorsprong komt. De Britse broedermoord kon voor beide landen weleens slecht aflopen.

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 4.35 bij BetCIty)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.90 bij BetCity)
Tip 3: Wales over 2.5 schoten op doel (odds 2.10 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...