Jump to content

Voorbeschouwing Iran - USA


Brunsie

Recommended Posts

Weinigen zullen een paar centen voor de kansen van Iran hebben gegeven na de 6-2 nederlaag in de openingswedstrijd tegen Engeland. De zege op Wales heeft de deuren naar de knock-out fase wagenwijd open gezet. Aan een gelijkspel tegen Team USA zou Iran zo maar eens genoeg kunnen hebben om voor het eerst in de historie de knock-out fase van het WK te halen.

Iran
Iran leek na de 6-2 nederlaag tegen Engeland een formaliteit voor de andere landen te worden, maar het rechtte de rug op indrukwekkende wijze tegen Wales. Lange tijd leek dat ondanks goede Iraanse kansen een gelijkspel op te leveren, maar na de rode kaart voor doelman Hennesey van Wales, sloeg Iran in de blessuretijd alsnog toe. In het politiek belanden duel tegen de Verenigde Staten kan Iran, als het kalm kan blijven, een resultaat boeken want ook Team USA zit nog niet lekker in de wedstrijd. 

Verenigde Staten
De Verenigde Staten speelden twee keer gelijk in twee wedstrijden waarbij de neutrale toeschouwer bijna in slaap is gevallen. Er zit weinig vernuft in het team van bondscoach Greg Berhalter. Toch is Team USA nog niet kansloos voor de achtste finales. Met een zege op Iran passeert het dat land op de ranglijst en weet het ook zeker dat Wales hen niet voorbij gaat, wat de uitslag bij Wales - Engeland ook wordt. 

Prognose:
Team USA moet aanvallen en tenminste één doelpunt maken om de wedstrijd te kunnen winnen. Iran kan wat afwachtend spelen want het heeft hoogstwaarschijnlijk aan een gelijkspel genoeg. Dit kon weleens een wedstrijd worden die gewonnen wordt door het team dat het eerste doelpunt maakt.

Tips:
Tip 1: Team USA wint (odds 2.05 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.64 bij BetCity)
Tip 3: USA wint en houdt de nul: Ja (odds 3.00 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.