Jump to content

Voorbeschouwing Australië - Denemarken


Brunsie

Recommended Posts

De Denen hebben het heel simpel voor zichzelf gemaakt. Wordt er gewonnen van Australië, dan plaatst het team van bondscoach Hjulmand zich voor de achtste finales, wordt er niet gewonnen dan gaan de Denen naar huis.

Australië
Australië was kansloos ten opzichte van Frankrijk, maar deed wat het moest doen tegen Tunesië. Een punt tegen de Denen volstaat voor Australië om zich te kwalificeren voor de achtste finales omdat niemand verwacht dat Tunesië Frankrijk gaat verslaan. De Australiërs spelen nog geen goed voetbal op dit WK, maar hebben aan 90 minuten de poorten naar het doel gesloten houden voldoende om voor de tweede keer in de WK-historie de knock-out fase te halen.

Denemarken
Denemarken lijkt nog niet op de ploeg die vorig jaar de halve finale op het EK haalde. Het gelijkspel tegen Tunesië was een tegenvaller en tegen Frankrijk was de individuele Franse klasse de Denen te machtig. Spelers als Christian Eriksen, Kasper Dolberg en Andreas Skov Olsen moeten tegen Australië op staan om het toernooileven van Denemarken te verlengen.

Prognose:
Voetballend zouden de Denen een klasse beter moeten zijn dan de Australiërs. Hoe langer het echter 0-0 blijft, hoe kleiner de kans wordt dat Denemarken gaat winnen omdat het niet echt een plan B of plan C heeft. 

Tips:
Tip 1: Denemarken wint (odds 1.54 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.71 bij BetCity)
Tip 3: Christian Eriksen geeft een assist (odds 3.75 bij BetCity) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...