Jump to content

Voorbeschouwing Tunesië - Frankrijk


Brunsie

Recommended Posts

Tunesië pakte verrassend een punt tegen Denemarken, maar het was geen opmaat voor een succesvol toernooi. De Afrikanen verloren van Australië en scoorden nog niet. Wil Tunesië de volgende ronde willen halen, dan heeft het een wonder nodig tegen Frankrijk en moet de wedstrijd tussen de Denen en de Australiërs in een laag gelijkspel eindigen.

Tunesië
Zelfs Qatar heeft al een doelpunt gemaakt op dit toernooi. Enkel Tunesië, Mexico en Uruguay zijn nog niet tot scoren gekomen. Het maken van doelpunten is voor Tunesië wel noodzakelijk om überhaupt nog een kans op de volgende ronde te maken. Er moet hoe dan ook gewonnen worden van Frankrijk, wat al een opgave op zich is, en dan nog is Tunesië afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tussen Denemarken en Australië. Grote kans dat we vanavond afscheid nemen van de Tunesiërs.

Frankrijk
Regerend wereldkampioen Frankrijk is al zeker van de volgende ronde en kan het zich veroorloven om de nodige belangrijke spelers wat rust te geven. Dat kan in het voordeel van Tunesië zijn, maar kan ook juist een extra valkuil zijn omdat wisselspelers de kans krijgen om bondscoach Didier Deschamps te overtuigen. 

Prognose:
Frankrijk hoeft niet en Tunesië kan niet. Grote kans op een slaapverwekkende wedstrijd.

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 4.40 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.94 bij BetCity)
Tip 3: BTS: Nee (odds 1.72 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.