Jump to content

Voorbeschouwing Polen - Argentinië


Brunsie

Recommended Posts

Polen kan voor een stunt zorgen door Argentinië naar de tweede plaats in poule C te verwijzen. Een gelijkspel is daarvoor genoeg. De Argentijnen zullen per se willen winnen om eerste in de poule te worden, anders wacht in de achtste finale een treffen met Frankrijk.

Polen
Polen speelde gelijk tegen Mexico en won van Saoedi-Arabië. Het brengt de Polen aan de leiding van groep C. De wedstrijd tegen Argentinië is een ideale wedstrijd voor Robert Lewandowski om zijn ploeg bij de hand te nemen. De aanvoerder van de ploeg miste een penalty in het duel met Mexico, maar stelde tegen Saoedi-Arabië de zege voor Polen veilig. De echte Lewandowski hebben we in Qatar echter nog niet gezien.

Argentinië
De Argentijnen brachten zichzelf met een 2-1 nederlaag tegen Saoedi-Arabië in een lastig parket, maar repareerde de schade al grotendeels met een 2-0 zege op Mexico. Groepswinst ligt nog altijd in het verschiet voor de Argentijnen, maar dan moeten ze wel de stugge Polen op de knieën zien te krijgen.

Prognose:
Een lastige wedstrijd om te voorspellen. Argentinië heeft individueel wellicht betere spelers, maar Polen is misschien het betere collectief als het gedisciplineerd blijft spelen. 

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 4.10 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.72 bij BetCity)
Tip 3: Schoten op doel: Under 7.5 (odds 1.85 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.