Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Polen - Argentinië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Polen kan voor een stunt zorgen door Argentinië naar de tweede plaats in poule C te verwijzen. Een gelijkspel is daarvoor genoeg. De Argentijnen zullen per se willen winnen om eerste in de poule te worden, anders wacht in de achtste finale een treffen met Frankrijk.

Polen
Polen speelde gelijk tegen Mexico en won van Saoedi-Arabië. Het brengt de Polen aan de leiding van groep C. De wedstrijd tegen Argentinië is een ideale wedstrijd voor Robert Lewandowski om zijn ploeg bij de hand te nemen. De aanvoerder van de ploeg miste een penalty in het duel met Mexico, maar stelde tegen Saoedi-Arabië de zege voor Polen veilig. De echte Lewandowski hebben we in Qatar echter nog niet gezien.

Argentinië
De Argentijnen brachten zichzelf met een 2-1 nederlaag tegen Saoedi-Arabië in een lastig parket, maar repareerde de schade al grotendeels met een 2-0 zege op Mexico. Groepswinst ligt nog altijd in het verschiet voor de Argentijnen, maar dan moeten ze wel de stugge Polen op de knieën zien te krijgen.

Prognose:
Een lastige wedstrijd om te voorspellen. Argentinië heeft individueel wellicht betere spelers, maar Polen is misschien het betere collectief als het gedisciplineerd blijft spelen. 

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 4.10 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.72 bij BetCity)
Tip 3: Schoten op doel: Under 7.5 (odds 1.85 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.