Jump to content

Voorbeschouwing Saoedi-Arabië - Marokko


Brunsie

Recommended Posts

Saoedi-Arabië is na de 2-0 nederlaag tegen Polen terug op aarde na de stunt tegen Argentinië. Winst tegen Mexico kan voor de Saoedi's een ticket naar de achtste finale betekenen. Mexico heeft nog weinig laten zien en zelfs nog niet gescoord. Ook de Mexicanen zijn nog niet kansloos, maar zijn zelfs bij winst afhankelijk van het resultaat tussen Polen en Argentinië.

Saoedi-Arabië
De prestaties van de Saoedi's tegen Polen lag meer in de lijn der verwachting dan de zege op Argentinië. Saoedi-Arabië is geen gedoodverfde kandidaat voor de knock-out fase. Het moet een resultaat halen tegen Mexico en dan hopen dat Argentinië niet van Polen wint of juist heel ruim van Polen wint.

Mexico
Het Mexico van Edson Alvarez en Erick Gutirriez stelt niets minder dan teleur. Na het gelijke spel tegen de Polen kon het weinig in de melk brokkelen tegen Argentinië. Het resultaat is één punt uit twee wedstrijden. Tel daarbij op dat Mexico nog geen doelpunt gemaakt heeft en je snapt dat het geen uitgemaakte zaak is dat Mexico wel van Saoedi-Arabië is. 

Prognose:
Waarschijnlijk gaan we na dit duel afscheid nemen van beide landen. Voor Mexico is dat een flinke tegenvaller, maar we verwachten wel dat de Mexicanen afscheid nemen met een kleine zege.

Tips:
Tip 1: Mexico wint (odds 1.70 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.98 bij BetCity)
Tip 3: Minder dan 2.5 doelpunten (odds 2.05 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...