Spring naar bijdragen

Kroatië - België


Brunsie

Aanbevolen berichten

België heeft zichzelf met de nederlaag tegen Marokko in een lastig parket gebracht. Er moet nu van het sterke Kroatië gewonnen worden om een plaats in de achtste finales af te dwingen. Dat kon gezien de huidige vorm van de Belgen wel eens een heel lastig verhaal worden.

Kroatië
Kroatië speelde gelijk tegen Marokko, waar het eigenlijk had moeten winnen en won vrij eenvoudig van Canada. Toch zijn de Kroaten nog niet zeker van een plekje in de achtste finale. Het minimaal een gelijkspel nodig tegen België om het verblijf in Qatar op zeker te kunnen verlengen. 

België
Bij België loopt het niet. Al vanaf de oefenwedstrijd tegen Marokko voorafgaand aan het WK tot de wedstrijd tegen Marokko draait het vierkant bij de nummer 2 van de FIFA ranglijst. Er schijnt ook flinke onderlinge onvrede te zijn. Het zou zomaar eens kunnen dat de gouden Belgische generatie vanavond afscheid neemt met een chasse patate. 

Prognose:
De Belgen zullen ongetwijfeld hun best doen, maar de kansen lijken vooraf niet groot. Kroatië is een goed voetballend elftal dat zelf ook een resultaat nodig heeft om verder te komen. Er worden geen cadeautjes uitgedeeld.

Tips:
Tip 1: Kroatië wint (odds 2.70 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Ja (odds 1.83 bij BetCity)
Tip 3: Over 2.5 doelpunten (odds 2.07 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.