Jump to content

Kroatië - België


Brunsie

Recommended Posts

België heeft zichzelf met de nederlaag tegen Marokko in een lastig parket gebracht. Er moet nu van het sterke Kroatië gewonnen worden om een plaats in de achtste finales af te dwingen. Dat kon gezien de huidige vorm van de Belgen wel eens een heel lastig verhaal worden.

Kroatië
Kroatië speelde gelijk tegen Marokko, waar het eigenlijk had moeten winnen en won vrij eenvoudig van Canada. Toch zijn de Kroaten nog niet zeker van een plekje in de achtste finale. Het minimaal een gelijkspel nodig tegen België om het verblijf in Qatar op zeker te kunnen verlengen. 

België
Bij België loopt het niet. Al vanaf de oefenwedstrijd tegen Marokko voorafgaand aan het WK tot de wedstrijd tegen Marokko draait het vierkant bij de nummer 2 van de FIFA ranglijst. Er schijnt ook flinke onderlinge onvrede te zijn. Het zou zomaar eens kunnen dat de gouden Belgische generatie vanavond afscheid neemt met een chasse patate. 

Prognose:
De Belgen zullen ongetwijfeld hun best doen, maar de kansen lijken vooraf niet groot. Kroatië is een goed voetballend elftal dat zelf ook een resultaat nodig heeft om verder te komen. Er worden geen cadeautjes uitgedeeld.

Tips:
Tip 1: Kroatië wint (odds 2.70 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Ja (odds 1.83 bij BetCity)
Tip 3: Over 2.5 doelpunten (odds 2.07 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.