Jump to content

Voorbeschouwing Canada - Marokko


Brunsie

Recommended Posts

Canada is uitgeschakeld op dit WK en dat geeft Marokko wellicht een extra voordeeltje in de jacht op een ticket voor de achtste finales. De Marokkanen hebben na de zege tegen België alles in eigen hand.

Canada
Op Alphons Davies van Bayern München na, zullen we ons de overige spelers van Canada over een paar weken niet meer kunnen herinneren. Het was leuk dat Canada er weer eens bij was op een WK en tegen België hebben ze zichzelf aardig gepresenteerd, al was de kleine nederlaag ook vooral aan Belgisch onvermogen te danken. Canada zal met een positief resultaat het WK willen verlaten, maar treft een tot de tanden gemotiveerd Marokko.

Marokko
Marokko kwam goed voor de dag tegen de twee sterkste landen uit deze poule en kan de eerste echt verrassende achtste finalist van dit toernooi worden. Daarvoor het een gelijkspel nodig tegen Canada. Dan is het zeker van de volgende ronde. De Marokkanen zullen echter willen winnen omdat poulewinst een wedstrijd tegen Spanje onmogelijk maakt. 

Prognose:
Marokko zal snel op voorsprong willen komen omdat het dan de wedstrijd wat rustiger uit kan voetballen. We verwachten derhalve een stormend Marokko in de eerste fase van de wedstrijd. Mocht het lang 0-0 blijven, dan kan Marokko er ook wel eens voor kiezen om de bus te parkeren en genoegen te nemen met een gelijkspel.

Tips:
Tip 1: Marokko wint (odds 2.15 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.91 bij BetCity)
Tip 3: Hakim Ziyech geeft een assist (odds 4.25 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.