Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Japan - Spanje


Brunsie

Aanbevolen berichten

De late gelijkmaker van de Duitse spits Nicklas Füllkrug tijdens Spanje - Duitsland heeft alle mogelijke scenario's in deze poule nog open gehouden voor de laatste speelronde. Japan had zich een perfecte uitgangspositie kunnen verschaffen, maar liet zich verrassen door Costa Rica.

Japan
Als Japan vandaag uitgeschakeld wordt, dan zal het met afgrijzen terug denken aan het duel met de Midden-Amerikanen, die in de eerste speelronde nog zwaar op hun kloten kregen van Spanje. Costa Rica won met 0-1 en gumde daarmee de knappe prestatie van Japan tegen Duitsland uit. Tegen Spanje is Japan allesbehalve de favoriet, maar heeft het wel een resultaat nodig om zich te kwalificeren voor de achtste finale. Geen gemakkelijke opgave. 

Spanje
Spanje heeft na de 7-0 tegen Costa Rica en de 1-1 tegen Duitsland de beste papieren voor het bereiken van de achtste finale. Met één punt in deze wedstrijd is Spanje gekwalificeerd want Costa Rica en Duitsland kunnen niet allebei winnen. Het zou daarom kunnen dat bondscoach Luis Enrique enkele basisspelers gaat sparen voor de achtste finale van aanstaande zondag.

Prognose:
Spanje heeft een surplus aan kwaliteit en zou geen moeite mogen hebben met Japan, ook als er enkele andere spelers opgesteld worden. Wij zien het WK vandaag eindigen voor Japan.

Tips:
Tip 1: 3-Way handicap starts 1-0: Spanje (odds 2.02 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 1.74 bij BetCity)
Tip 3: Schoten op doel: Spanje Over 5.5 (odds 1.76 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.