Jump to content

Voorbeschouwing Japan - Spanje


Brunsie

Recommended Posts

De late gelijkmaker van de Duitse spits Nicklas Füllkrug tijdens Spanje - Duitsland heeft alle mogelijke scenario's in deze poule nog open gehouden voor de laatste speelronde. Japan had zich een perfecte uitgangspositie kunnen verschaffen, maar liet zich verrassen door Costa Rica.

Japan
Als Japan vandaag uitgeschakeld wordt, dan zal het met afgrijzen terug denken aan het duel met de Midden-Amerikanen, die in de eerste speelronde nog zwaar op hun kloten kregen van Spanje. Costa Rica won met 0-1 en gumde daarmee de knappe prestatie van Japan tegen Duitsland uit. Tegen Spanje is Japan allesbehalve de favoriet, maar heeft het wel een resultaat nodig om zich te kwalificeren voor de achtste finale. Geen gemakkelijke opgave. 

Spanje
Spanje heeft na de 7-0 tegen Costa Rica en de 1-1 tegen Duitsland de beste papieren voor het bereiken van de achtste finale. Met één punt in deze wedstrijd is Spanje gekwalificeerd want Costa Rica en Duitsland kunnen niet allebei winnen. Het zou daarom kunnen dat bondscoach Luis Enrique enkele basisspelers gaat sparen voor de achtste finale van aanstaande zondag.

Prognose:
Spanje heeft een surplus aan kwaliteit en zou geen moeite mogen hebben met Japan, ook als er enkele andere spelers opgesteld worden. Wij zien het WK vandaag eindigen voor Japan.

Tips:
Tip 1: 3-Way handicap starts 1-0: Spanje (odds 2.02 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 1.74 bij BetCity)
Tip 3: Schoten op doel: Spanje Over 5.5 (odds 1.76 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.