Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Costa Rica - Duitsland


Brunsie

Aanbevolen berichten

Duitsland en Costa Rica moeten allebei winnen om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Dat belooft een wedstrijd op het scherpst van de snede.

Costa Rica
Costa Rica revancheerde zich met de overwinning op Japan voor de strafexpeditie die het tegen Spanje moest ondergaan. Met een zege op Duitsland komt Costa Rica op zes punten en dat zou ondanks een flink negatief doelsaldo genoeg kunnen zijn voor een plaats in de achtste finale. Of Costa Rica opgewassen is tegen Duitsland, valt een beetje te betwijfelen.

Duitsland
De Duitsers moeten met één punt uit twee duels keihard aan de bak om kwalificatie voor de achtste finales af te dwingen. De ploeg van bondscoach Hansi Flick, kan zich geen nieuwe misstap veroorloven, want dan is het einde toernooi. Groepswinnaar gaat Duitsland waarschijnlijk niet worden, wat betekent dat het zich bij plaatsing op mag maken voor een loodzware achtste finale.

Prognose:
Wij schatten Duitsland sterker in dan Costa Rica, maar met maximaal vier punten, loopt Duitsland het risico de achtste finales te missen. Het doet er goed gaan een flink aantal doelpunten maken om zich in te dekken tegen een stunt van Japan tegen Spanje.

Tips:
Tip 1: 3-Way handicap starts 2-0: Duitsland (odds 1.90 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.64 bij BetCity)
Tip 3: Over 1.5 doelpunten in de eerste helft (odds 1.81 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.