Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Ghana - Uruguay


Brunsie

Aanbevolen berichten

Niet Uruguay, maar Ghana heeft van deze landen de beste papieren om naar de achtste finale te gaan. De Afrikanen gaven Portugal al meer tegengas dan verwacht en wonnen in een spectaculair duel van Zuid-Korea. Uruguay stelt ronduit teleur op dit WK. De selectie van de Zuid-Amerikanen is wellicht over zijn houdbaarheidsdatum heen.

Ghana
Onder aanvoering van de gebroeders Ayew en Ajax-speler Mohammed Kudus staat Ghana op de rand van een kleine stunt. De Ghanezen werden voorafgaand aan het toernooi lager ingeschat dan Portugal en Uruguay, maar presteren tot op heden goed. De zege op Zuid-Korea was er eentje op wilskracht en die wilskracht kan in de wedstrijd tegen Uruguay weleens goed van pas komen want Luis Suarez en kornuiten knokken voor hun laatste kans.

Uruguay
Met spitsen als Edison Cavani, Luis Suarez en vooral Darwin Nunez is het een klein wonder dat Uruguay nog niet gescoord heeft op dit WK. Toch is een doelpuntloos gelijkspel tegen Zuid-Korea en een 2-0 nederlaag tegen Portugal waar Uruguay het mee moet doen. Willen de Zuid-Amerikanen de achtste finales alsnog halen dan moet er gewonnen worden van Ghana en wel met meer dan twee doelpunten verschil. Maar laat Uruguay eerst maar eens een doelpunt maken.

Prognose:
Uruguay heeft doelpunten nodig en zal dus aan moeten vallen. Dat is ze dit toernooi nog niet gemakkelijk afgegaan. De Ghanezen kregen echter al vijf tegendoelpunten. We zien Uruguay wel scoren, maar niet winnen. 

Tips:
Tip 1: Dubbele kans: 1X (odds 2.12 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 1.97 bij BetCity)
Tip 3: BTS: Ja (odds 1.95 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.