Jump to content

Voorbeschouwing Zuid-Korea - Portugal


Brunsie

Recommended Posts

Zuid-Korea startte het WK met een gelijkspel tegen Uruguay en leek ook een punt te kunnen pakken tegen Ghana. Dat won echter met 2-3, waardoor de Koreanen nu van het al geplaatste Portugal moeten winnen om een achtste finaleplaats af te dwingen. Dat zal, hoewel de Portugezen vermoedelijk niet in de allersterkste opstelling zullen spelen, niet meevallen.

Zuid-Korea
Zuid-Korea zit in een niet te benijden positie. Winnen van Portugal is een lastige opgave en zelfs als het dat doet, is niet zeker van de volgende ronde. Als Uruguay met meer doelpunten verschil van Ghana wint dan Korea van Portugal, dan wordt het een lastig verhaal door de Koreanen. Winnen en dan liefst met twee of drie doelpunten verschil is de opdracht.

Portugal
Portugal gaat waarschijnlijk wel enkele spelers sparen, maar niet het complete elftal omgooien. Er is immers een scenario waarin de Portugezen nog niet zeker zijn van groepswinst. Als Portugal onverhoopt tweede wordt in deze poule, dan moet het de achtste finale spelen tegen Brazilië en als het één tegenstander wil vermijden dan is het Brazilië. Portugal wil dus groepswinnaar worden en doet dat het gemakkelijkst door tenminste een punt te halen tegen Zuid-Korea.

Prognose:
Portugal is misschien wel een dark horse voor de wereldtitel. Ook als bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva en/of Bruno Fernandes niet de hele wedstrijd spelen, is het naar onze mening te sterk voor Zuid-Korea.

Tips:
Tip 1: Portugal wint (odds 1.78 bij BetCity)
Tip 2: Portugal over 4.5 schoten op doel (odds 1.74 bij BetCity)
Tip 3: Portugal wint beide helften: Ja (odds 5.00 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.