Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Zuid-Korea - Portugal


Brunsie

Aanbevolen berichten

Zuid-Korea startte het WK met een gelijkspel tegen Uruguay en leek ook een punt te kunnen pakken tegen Ghana. Dat won echter met 2-3, waardoor de Koreanen nu van het al geplaatste Portugal moeten winnen om een achtste finaleplaats af te dwingen. Dat zal, hoewel de Portugezen vermoedelijk niet in de allersterkste opstelling zullen spelen, niet meevallen.

Zuid-Korea
Zuid-Korea zit in een niet te benijden positie. Winnen van Portugal is een lastige opgave en zelfs als het dat doet, is niet zeker van de volgende ronde. Als Uruguay met meer doelpunten verschil van Ghana wint dan Korea van Portugal, dan wordt het een lastig verhaal door de Koreanen. Winnen en dan liefst met twee of drie doelpunten verschil is de opdracht.

Portugal
Portugal gaat waarschijnlijk wel enkele spelers sparen, maar niet het complete elftal omgooien. Er is immers een scenario waarin de Portugezen nog niet zeker zijn van groepswinst. Als Portugal onverhoopt tweede wordt in deze poule, dan moet het de achtste finale spelen tegen Brazilië en als het één tegenstander wil vermijden dan is het Brazilië. Portugal wil dus groepswinnaar worden en doet dat het gemakkelijkst door tenminste een punt te halen tegen Zuid-Korea.

Prognose:
Portugal is misschien wel een dark horse voor de wereldtitel. Ook als bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva en/of Bruno Fernandes niet de hele wedstrijd spelen, is het naar onze mening te sterk voor Zuid-Korea.

Tips:
Tip 1: Portugal wint (odds 1.78 bij BetCity)
Tip 2: Portugal over 4.5 schoten op doel (odds 1.74 bij BetCity)
Tip 3: Portugal wint beide helften: Ja (odds 5.00 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.