Jump to content

Voorbeschouwing Servië - Zwitserland


Recommended Posts

De opdracht voor Servië is duidelijk: Er moet gewonnen worden van Zwitserland en liefst met een flink aantal doelpunten verschil om een stunt van Kameroen tegen het al geplaatste Brazilië op te kunnen vangen. Tegen de oerdegelijke Zwitsers zal dat echter niet meevallen. 

Servië
Servië speelde spectaculair gelijk tegen Kameroen en verloor zoals verwacht van Brazilië. De Serviërs zijn met 1 punt uit twee wedstrijden nog niet kansloos voor een achtste finaleplaats. Op papier is het zelfs goed denkbaar dat Servië het haalt. Het moet winnen van Zwitserland en je zou er vanuit mogen gaan dat Brazilië wint van Kameroen. In de praktijk zijn de Zwitsers echter een stugge tegenstander en we hebben aan het resultaat van Tunesië - Frankrijk gezien dat al geplaatste landen de laatste wedstrijd kunnen laten lopen.

Zwitserland
Zwitserland is bij een overwinning op Servië zeker van de achtste finale. Wordt het gelijk en wint Kameroen niet van Brazilië, dan zijn de Zwitsers er ook. Zelfs als Kameroen met één doelpunt verschil van Brazilië wint, is Zwitserland nog door. 80-85% kans op een ticket dus, maar dan moet de ervaren Zwitserse defensie geen steken laten vallen.

Prognose:
Wij vermoeden dat de Zwitsers zich het kaas niet van het brood laten eten en een resultaat behalen dat voldoende is voor een plaats in de volgende ronde. 

Tips:
Tip 1: Dubbele kans: X2 (odds 1.55 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.71 bij BetCity)
Tip 3: BTS: Nee (odds 1.90 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...