Jump to content

Voorbeschouwing Kameroen - Brazilië


Brunsie

Recommended Posts

Brazilië is al zeker van de achtste finale en zal in de laatste groepswedstrijd tegen Kameroen waarschijnlijk een aantal vaste krachten wat extra rust geven. Dat kan in het voordeel werken van Kameroen, dat een een overwinning tegen De Goddelijke Kanaries nodig heeft om nog een kans te maken op de tweede plaats in de poule.

Kameroen
Zonder de met de noorderzon vertrokken André Onana moet Kameroen zien de winnen van Brazilië. Geen gemakkelijke opgave of het nu tegen een Braziliaans elftal op volle kracht of op halve kracht speelt. Ook zonder de supersterren is Brazilië een lastige tegenstander. Kameroen moet het hebben van het collectief. De enige speler actief op het niveau van de Brazilianen is spits Eric Choupo-Moting.

Brazilië
Bij Brazilië zitten spelers op de bank die de sier maken bij grote Europese clubs. Zelfs met een aantal vervangers in het elftal, loopt Brazilië nog altijd over van kwaliteit. Een speler Gabriel Jesus, Antony of Rodrygo zouden bij ieder ander land basisspeler zijn. Als deze spelers morgen de kans krijgen om zich te bewijzen, zullen ze niet genegen zijn om die kans te laten liggen. Kameroen hoeft niet op cadeautjes te rekenen.

Prognose:
Of Brazilië nu op volle sterkte speelt of niet, Kameroen heeft een flinke berg te beklimmen wil het Brazilië verslaan. Wij verwachten een zege voor Brazilië en een ereronde ter afscheid voor Kameroen.

Tips:
Tip 1: Brazilië wint (odds 1.44 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Ja (odds 2.00 bij BetCity)
Tip 3: Gabriel Jesus scoort op een willekeurig moment (odds 2.65 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.