Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Kameroen - Brazilië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Brazilië is al zeker van de achtste finale en zal in de laatste groepswedstrijd tegen Kameroen waarschijnlijk een aantal vaste krachten wat extra rust geven. Dat kan in het voordeel werken van Kameroen, dat een een overwinning tegen De Goddelijke Kanaries nodig heeft om nog een kans te maken op de tweede plaats in de poule.

Kameroen
Zonder de met de noorderzon vertrokken André Onana moet Kameroen zien de winnen van Brazilië. Geen gemakkelijke opgave of het nu tegen een Braziliaans elftal op volle kracht of op halve kracht speelt. Ook zonder de supersterren is Brazilië een lastige tegenstander. Kameroen moet het hebben van het collectief. De enige speler actief op het niveau van de Brazilianen is spits Eric Choupo-Moting.

Brazilië
Bij Brazilië zitten spelers op de bank die de sier maken bij grote Europese clubs. Zelfs met een aantal vervangers in het elftal, loopt Brazilië nog altijd over van kwaliteit. Een speler Gabriel Jesus, Antony of Rodrygo zouden bij ieder ander land basisspeler zijn. Als deze spelers morgen de kans krijgen om zich te bewijzen, zullen ze niet genegen zijn om die kans te laten liggen. Kameroen hoeft niet op cadeautjes te rekenen.

Prognose:
Of Brazilië nu op volle sterkte speelt of niet, Kameroen heeft een flinke berg te beklimmen wil het Brazilië verslaan. Wij verwachten een zege voor Brazilië en een ereronde ter afscheid voor Kameroen.

Tips:
Tip 1: Brazilië wint (odds 1.44 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Ja (odds 2.00 bij BetCity)
Tip 3: Gabriel Jesus scoort op een willekeurig moment (odds 2.65 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.