Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Nederland - Verenigde Staten


Brunsie

Aanbevolen berichten

Nederland en de Verenigde Staten hebben de eer om de knock-out fase van het wereldkampioenschap voetbal 2022 af te trappen. Gaat er na België, Denemarken en Duitsland nog een Europees topland naar huis of weet Oranje de kwartfinale te bereiken?

Nederland
Nederland werd groepswinnaar in poule A, maar overtuigde allerminst. Enkel Cody Gakpo onderscheidt zich op positieve wijze en ook op het spel van Nathan Aké en de verrassende keeper Andries Noppert valt niet veel aan te merken. De 'grote jongens' van dit team, Memphis, Van Dijk en vooral Frenkie de Jong, hebben nog weinig laten zien. Dat moet in de knock-out fase anders, al treft Oranje met de Verenigde Staten niet de allerzwaarste tegenstander in de achtste finale.

Verenigde Staten
Op Christian Pulisic en misschien Weston McKenney na, wordt de achtste finale tegen Oranje voor veel spelers van Team USA de (voorlopig) belangrijkste wedstrijd uit hun loopbaan. Het elftal van de Verenigde Staten bestaat uit hardwerkende spelers die het meer van inzet dan van technische hoogstandjes moeten hebben. Spits Josh Sargent is daar een lichtend voorbeeld van. Juist die team spirit en werk ethiek kan er voor zorgen dat de VS voetballers Oranje pijn kunnen doen.

Prognose:
Nederland zal (veel) beter voor de dag moeten komen dan in de groepswedstrijden tegen Ecuador en Qatar om aanspraak te maken op een ticket naar de kwartfinale. Lukt het om een stap voorwaarts te maken en Memphis en De Jong in hun kracht te laten voetballen, dan zou Oranje niet al te veel problemen met de Verenigde Staten mogen hebben. Lukt dat niet, dan heeft Oranje ook niets in de kwartfinale te zoeken.

Tips:
Tip 1: Team bereikt volgende ronde: Nederland (incl. verlenging en strafschoppen) (odds 1.42 bij BetCity)
Tip 2: Over 1.5 doelpunten (odds 1.48 bij BetCity)
Tip 3: Memphis Depay scoort op een willekeurig moment (odds 2.85 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.