Jump to content

Voorbeschouwing Argentinië - Australië


Brunsie

Recommended Posts

Argentinië won na een valse start alsnog poule C zonder al te veel krachten te verspelen. Australië bereikte door Denemarken en Tunesië uit te schakelen voor het eerst sinds 2006 de achtste finales. Het moet wel heel gek lopen wil dat niet het eindstation zijn voor de Socceroos, maar als dit toernooi één ding aantoont is dat een verrassing nooit ver weg is.

Argentinië
De Argentijnen begonnen het toernooi met een schokkende nederlaag tegen Saoedi-Arabië. Zeges op Mexico en Polen waren voldoende om alsnog groepswinst veilig te stellen en aan de kant van Nederland en Brazilië in het schema terecht te komen. Als je wereldkampioen wilt worden moet je echter van iedereen kunnen winnen en dat begint voor Lionel Messi en zijn collega's tegen Australië. Voetbaltechnisch zijn de Argentijnen vele malen beter en dat moet ook wel want in de lucht gaan ze weinig voet aan de grond krijgen.

Australië
De zege op Denemarken zorgde voor feestelijke taferelen bij de Australische spelers die de kwalificatie voor de achtste finales goed bejubelt hebben. Eenmaal in de knock-out fase wacht er met Argentinië een tegenstander van formaat. De grootste kwaliteit van de Australiërs is heel veel tegenhouden en in de weg lopen. Dat klinkt wat oneerbiedig, maar het is bijzonder nuttig in de achtste finale van een WK. Als de Australiërs een goede dag hebben, veel tegenhouden en de Argentijnen pijn kunnen doen in een van de spaarzame succesvolle counters, dan hoeft het sprookje niet te eindigen in de achtste finale.

Prognose:
Als de Argentijnen hun dag niet hebben of zich uit hun spel laten halen, gefrustreerd raken of anderszins niet presteren, dan heeft Australië een kans. Zo niet, dan gaat Argentinië vrij eenvoudig verder in het toernooi. Scoort Argentinië een vroeg doelpunt, dan is de wedstrijd eigenlijk al beslist.

Tips: 
Tip 1: 3-Way handicap starts 0-1: Argentinië (odds 1.71 bij BetCity)
Tip 2: Percentage balbezit Argentinië: Over 67,5% (odds 1.90 bij BetCity)
Tip 3: Lionel Messi vs Julian Alvares: Lionel Messi scoort meer doelpunten (odds 2.60 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.