Jump to content

Voorbeschouwing Frankrijk - Polen


Brunsie

Recommended Posts

Frankrijk kon de derde en laatste wedstrijd in de groepsfase laten lopen, terwijl ook een nederlaag tegen Argentinië niet fataal was voor de Polen. Toch staan er in de achtste finale twee ploegen tegenover elkaar die een deukje in het zelfvertrouwen hebben opgelopen. 

Frankrijk
Dat deukje zal bij Frankrijk weggeredeneerd worden. Tegen Tunesië stond bij lange na niet het sterkste elftal in het veld. Didier Deschamps zal echter wel geschrokken zijn van het feit dat hij kennelijk een minder brede basis heeft dan hij wellicht dacht. Tegen Polen zal het allemaal wel loslopen, maar als Frankrijk te veel blessures of schorsingen te verwerken krijgt, wordt het verdedigen van de wereldtitel een hels karwei.

Polen
Polen ging in de laatste groepswedstrijd onderuit waardoor de groepswinst naar Argentinië ging. Groepswinst had Polen een wedstrijd tegen Australië in plaats van Frankrijk bezorgd. Nogal een wereld van verschil. Polen zal zich op moeten trekken aan aanvoerder Robert Lewandowski om het krachtsverschil met Frankrijk te kunnen overbruggen want de meeste Poolse spelers spelen normaal gesproken toch op een ander niveau.

Prognose:
Frankrijk zal best een flinke kluif aan Polen krijgen, maar het verschil in voetballend vermogen zal in deze wedstrijd de doorslag geven. Als Frankrijk op voorsprong komt, is de kans dat zij zich op mogen maken voor de kwartfinale groot. Hoe langer het 0-0 blijft, hoe groter de kans op een Poolse stunt.

Tips:
Tip 1: Frankrijk wint (odds 1.32 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 1.85 bij BetCity)
Tip 3: Beide teams scoren in de eerste helft (odds 6.50 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...