Jump to content

Voorbeschouwing Engeland - Senegal


Brunsie

Recommended Posts

Engeland plaatste zich als groepswinnaar van poule B voor de achtste finales. De Engelsen wonnen overtuigend van Iran en Wales. Dat maakt de ploeg van Gareth Southgate favoriet voor de wedstrijd tegen Senegal, dat hard moest werken om de achtste finale te bereiken.

Engeland
De jonge sterren van Engeland schijnen fel op dit WK. Bukayo Saka, Jude Bellingham, Jaden Sancho en Phil Foden nemen het elftal bij tijd en wijle op sleeptouw. Dat moet de Engelse burger moed geven. Niet zo zeer voor deze wedstrijd tegen Senegal, maar wel voor de aankomende confrontaties tegen bijvoorbeeld Frankrijk in de kwartfinale. Enige vraagteken aan Engelse kant is de fitheid van aanvoerder Harry Kane, die niet okselfris is.

Senegal
Afrikaans kampioen Senegal bereikte ondanks de afwezigheid van sterspeler Sadio Mané de knock-out fase van het WK. Dat is een knappe prestaties die normaliter geen vervolg gaat krijgen in de achtste finale. Engeland is individueel en collectief beter. Een uitschakeling in de achtste finale is allerminst een schande voor de Afrikanen.

Prognose:
Engeland zal met verzorgd, aanvallend voetbal het verschil willen maken en de druk op de defensie van Senegal steeds verder opvoeren. Dat moet de sleutel tot het succes gaan zijn. Wij voorzien geen stunt in deze wedstrijd.

Tips:
Tip 1: Engeland wint (odds 1.55 bij BetCity)
Tip 2: Meer dan 2.5 doelpunten (odds 2.50 bij BetCity)
Tip 3: Buyako Saka scoort (odds 5.10 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...