Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Japan - Kroatië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Zowel poule E als in Poule F staan niet de verwachtte landen in de achtste finales. Het levert wat vreemde wedstrijden op. Japan plaatste zich als poulewinnaar van Poule E voor de vierde keer voor de eindfase van het WK. Het elftal van het land van de rijzende zon kan zich zomaar plaatsen voor het eerst plaatsen voor de kwartfinale.

Japan
Japan won in de groepsfase van Duitsland en Spanje. De overwinning op de Spanjaarden is deels de verdienste van de Japanners en deels de verdienste van het boerenverstand van de Spanje. Dat neemt niet weg dat Japan terecht in de achtste finale staat. Het is een goed voetballend team, dat met ex-PSV'er Ritsu Doan een van de betere spelers van dit WK in het elftal heeft. Japan haalde nog nooit de kwartfinale, maar zal na het overleven van een poule met Duitsland en Spanje het vertrouwen hebben om ook Kroatië te kunnen verslaan.

Kroatië
De verliezend finalist van 2018 zal stiekem met plezier naar de ontwikkelingen in Poule E gekeken hebben. Voor de Kroaten dreigde op voorhand een wedstrijd tegen Duitsland of Spanje. Dat het Japan geworden is, is een opsteker voor de Kroaten. Kroatië is wel de poulefase goed doorgekomen, maar flirtte tegen België ook met uitschakeling. Dat maakt de Kroaten niet per se de favoriet tegen de verrassende Japanners.

Prognose:
De Kroaten moeten een betere pot op de mat leggen dan tegen België om van Japan te winnen. Bovendien moet de efficiency omhoog. Japan toonde aan tegen grote landen doelpunten te kunnen maken. Japan zou weleens de flow kunnen hebben om opnieuw te verrassen.

Tips:
Tip 1: Team dat zich plaatst voor de volgende ronde: Japan (odds 2.52 bij BetCity)
Tip 2: X (gelijk na reguliere speeltijd) (odds 3.25 bij BetCity)
Tip 3: Ritsu Doan Over 1.5 schoten op doel (odds 4.75 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.