Jump to content

Voorbeschouwing Brazilië - Zuid-Korea


Brunsie

Recommended Posts

Een achtste finale tegen Zuid-Korea is voor het favoriete Brazilië het beste scenario dat zich voor had kunnen doen. Op voorhand was immers rekening gehouden met Portugal of Uruguay. De rode loper naar de kwartfinale ligt uit voor de Brazilianen. Nu alleen nog even winnen.

Brazilië
De nederlaag in de laatste groepswedstrijd tegen Kameroen deed Brazilië geen pijn. Wel vervelend was het uitvallen van reserve-spits Gabriel Jesus. Bondscoach Tite zal weinig aanleiding hebben gezien tegen Kameroen om zijn basis voor de achtste finale te wijzigen. Sterspeler Neymar lijkt fit voor het duel met Zuid-Korea, wat de kansen op een Braziliaanse overwinning alleen maar toe laat nemen.

Zuid-Korea
Zuid-Korea stuntte door in de blessuretijd te winnen van Portugal. Het leidde tot ongeloof en vreugde. Niet alleen bij Zuid-Korea, maar ook bij Uruguay, dat door de Koreaanse zege de koffers in kon gaan pakken. Onder aanvoering van Tottenham Hotspur-ster Son Heung-min mag Zuid-Korea vandaag gaan proberen om opnieuw te stunten. 

Prognose:
Er gebeuren rare dingen op dit WK, maar dat Brazilië uitgeschakeld wordt door Zuid-Korea staat wat ons betreft niet in de sterren geschreven. Brazilië gaat vrij eenvoudig verder naar de kwartfinale.

Tips: 
Tip 1: 3-way handicap starts 0-1: Brazilië (odds 1.80 bij BetCity)
Tip 2: Schoten op doel Brazilië: Over 6.5 (odds 1.74 bij BetCity)
Tip 3: Neymar geeft een assist: Ja (odds 2.75 bij BetCity)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.