Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Brazilië - Zuid-Korea


Brunsie

Aanbevolen berichten

Een achtste finale tegen Zuid-Korea is voor het favoriete Brazilië het beste scenario dat zich voor had kunnen doen. Op voorhand was immers rekening gehouden met Portugal of Uruguay. De rode loper naar de kwartfinale ligt uit voor de Brazilianen. Nu alleen nog even winnen.

Brazilië
De nederlaag in de laatste groepswedstrijd tegen Kameroen deed Brazilië geen pijn. Wel vervelend was het uitvallen van reserve-spits Gabriel Jesus. Bondscoach Tite zal weinig aanleiding hebben gezien tegen Kameroen om zijn basis voor de achtste finale te wijzigen. Sterspeler Neymar lijkt fit voor het duel met Zuid-Korea, wat de kansen op een Braziliaanse overwinning alleen maar toe laat nemen.

Zuid-Korea
Zuid-Korea stuntte door in de blessuretijd te winnen van Portugal. Het leidde tot ongeloof en vreugde. Niet alleen bij Zuid-Korea, maar ook bij Uruguay, dat door de Koreaanse zege de koffers in kon gaan pakken. Onder aanvoering van Tottenham Hotspur-ster Son Heung-min mag Zuid-Korea vandaag gaan proberen om opnieuw te stunten. 

Prognose:
Er gebeuren rare dingen op dit WK, maar dat Brazilië uitgeschakeld wordt door Zuid-Korea staat wat ons betreft niet in de sterren geschreven. Brazilië gaat vrij eenvoudig verder naar de kwartfinale.

Tips: 
Tip 1: 3-way handicap starts 0-1: Brazilië (odds 1.80 bij BetCity)
Tip 2: Schoten op doel Brazilië: Over 6.5 (odds 1.74 bij BetCity)
Tip 3: Neymar geeft een assist: Ja (odds 2.75 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.