Jump to content

Voorbeschouwing Marokko - Spanje


Brunsie

Recommended Posts

De Spanjaarden flirtten even met uitschakeling, maar hebben uiteindelijk het spel enorm slim gespeeld. Tweede worden in de poule des doods achter Japan is in theorie een geniale move in de wetenschap dat Marokko poulewinnaar in poule F was geworden. Nu moet Spanje het zelf geënsceneerde cadeau nog wel even uitpakken.

Marokko
Marokko verraste niet alleen door zich te plaatsen voor de achtste finale, maar dat ook nog eens als poulewinnaar te doen. In de poule met Kroatië en België was Marokko de verrassing door zonder nederlaag en met slechts één tegentreffer de knock-out fase van het WK te bereiken. In de achtste finales stuitten Hakim Ziyech en zijn ploeggenoten op Spanje, dat zichzelf wellicht aan beetje rijk rekent. Aan Marokko de niet misselijke opdracht om opnieuw te verrassen.

Spanje
Het was een thriller die Luis Enrique schreef tegen Japan, maar de epiloog was een zeer gunstige loting voor de achtste finales. In plaats van als groepswinnaar tegen Kroatië aan te moeten treden, treft Spanje in de achtste finales Japan, waarna in de kwartfinale Portugal of Zwitserland wacht. De route naar de halve finale heeft er weleens zwaarder uitgezien. Spanje moet echter waken voor onderschatting. Marokko heeft ook België uit het toernooi gewipt.

Prognose:
Het zal voor de Spanjaarden zeker geen walk-over worden, maar voetballend zijn ze beter dan Marokko. Als Spanje het eigen spel kan spelen, hebben ze de beste kans om door te gaan naar de kwartfinale. 

Tips:
Tip 1: Spanje wint (odds 1.61 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.23 bij BetCity)
Tip 3: BTS: Ja (odds 2.23 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...