Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Kroatië - Brazilië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Kroatië had het in de achtste finale moeilijker dan gedacht met Japan, maar won na strafschoppen wel verdiend. Brazilië gaf in de eerste helft een voetbalshow tegen Zuid-Korea en stelde zich definitief kandidaat als favoriet voor de wereldtitel.

Kroatië
Kroatië heeft net als vier jaar geleden in Rusland écht een goed elftal. Het kwam in het duel met Japan bij fases goed voor de dag en was in de verlenging het enige team dat tot de 120ste minuut door kon voetballen op zoek naar de winnende treffer. Doelman Dominik Livaković liet in de strafschoppenserie zien een penalty te kunnen stoppen. Dat moet de Kroaten vertrouwen geven in een resultaat tegen Brazilië. 

Brazilië
Brazilië danste, swingde en liep in de eerste helft van de achtste finale volledig over Zuid-Korea heen. Er moeten echter wel een paar kanttekeningen gemaakt worden bij de prestatie van De Goddelijke Kanaries. 1) Het was 'maar' Zuid-Korea en 2) Toen Brazilië de voet van het gas haalde, scoorde de Koreanen en daalde het niveau van de wedstrijd aanzienlijk. Kroatië is echt een tegenstander van een ander niveau.

Prognose:
Dit kon weleens een heel lastig duel voor de Brazilianen worden want de Kroaten kunnen zelf ook heel goed voetballen, maar uiteindelijk zal Brazilië het land zijn dat zich gaat plaatsen voor de halve finale. 

Tips:
Tip 1: BTS: Ja (odds 2.20 bij BetCity)
Tip 2: Eerste helft: Over 1.5 doelpunten (odds 2.80 bij BetCity)
Tip 3: Ivan Perisic Over 0.5 schoten op doel (odds 2.30 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.