Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Nederland - Argentinië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Tot nu toe verloopt de voortgang van het WK voor het Nederlands Elftal eigenlijk volgens het scenario dat vooraf bedacht was. Groepswinnaar worden in poule A, in de achtste finale winnen van de VS of Wales en dan de kwartfinale moeten spelen tegen Argentinië. Volgens de bookmakers eindigt het WK voor de mannen van Louis van Gaal hier. Wij denken daar iets anders over.

Nederland
Nee, het voetbal dat het Nederlands Elftal op dit WK speelt kunnen we niet conform de Hollandse school noemen. Uiteindelijk is het spel natuurlijk ondergeschikt aan het resultaat en met die filosofie kan Oranje het Argentinië nog best eens lastig gaan maken. Nu het resultaat boven alles heilig is verklaard kan Oranje eenzelfde vastberadenheid als Argentinië aan de dag leggen. De specifieke kwaliteiten die Oranje heeft, kunnen weleens voor een verrassende uitslag gaan zorgen.

Argentinië
De Argentijnen draaien immers nog lang niet op topniveau op dit WK. De nederlaag tegen Saoedi-Arabië kon worden hersteld, maar Messi en zijn collegae hadden meer moeite met Australië dan ze zelf wellicht verwacht hadden. De achilleshiel van Argentinië ligt in de achterhoede. Als Nederland met Frenkie de Jong en Memphis tussen de Argentijnse linies kan spelen, gaat Argentinië het lastig krijgen tegen Oranje.

Prognose:
Argentinië is comfortabel als Nederland de bal heeft, maar Nederland wil het spel niet per se maken op dit toernooi. De Argentijnen gaan het lastig hebben om het initiatief te nemen waardoor er een wedstrijdje de kat uit de boom kijken gaat ontstaan. Beide teams zijn in staat om op basis van een individuele flits een doelpunt te maken dus we verwachten een enorm spannende wedstrijd.

Tips:
Tip 1: Team dat zich plaatst voor de volgende ronde: Nederland (odds 2.40 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Ja (odds 2.02 bij BetCIty)
Tip 3: Over 0.5 doelpunten in de eerste helft (odds 1.57 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.