Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Engeland - Frankrijk


Brunsie

Aanbevolen berichten

Engeland - Frankrijk is een klassieker in het voetbal en beide landen hadden elkaar het liefst pas wat verderop in het toernooi getroffen. Feit is dat er één van de kanshebbers op de wereldtitel uit het toernooi gaat na deze wedstrijd.

Engeland
Het Engeland van Gareth Southgate rekende in de achtste finale vrij eenvoudig af met Senegal. De Engelsen kwalificeerden zich met een 3-0 zege voor de kwartfinale tegen Frankrijk. Het mooie weer wordt gemaakt door youngsters als Buyako Saka, Jude Bellingham en Phil Foden. Het geeft een kijkje in de toekomst van het Engelse elftal. De vierde plaats van het vorige WK kan overtroffen worden, maar of dat op dit WK gebeurt valt met Frankrijk als tegenstander te betwijfelen.

Frankrijk
De ster van de regerend wereldkampioen is niet Kylian Mbappé, maar de oude vos Olivier Giroud. De stand-in voor de geblesseerde Karim Benzema speelt een belangrijke rol in het Franse elftal. Achter Giroud heeft Frankrijk met Mbappé, Ousmane Dembele en Antoine Griezmann wellicht de beste complementaire aanval van alle landen die nog in het toernooi zitten.

Prognose:
Dit kon weleens een hele spannende en enerverende wedstrijd worden. De krachten van beide teams liggen toch voorin. De doelpunten kunnen allebei de kanten weleens gemakkelijk vallen. Wat ons betreft is de winnaar van dit duel een potentiële WK finalist.

Tips:
Tip 1: Over 3.5 doelpunten (odds 3.65 bij BetCity)
Tip 2: Buyako Saka scoort (odds 5.30 bij BetCity)
Tip 3: Totaal percentage Engeland: Minder dan 52,5% (odds 1.73 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.