Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Marokko - Portugal


Brunsie

Aanbevolen berichten

Marokko is zonder enige twijfel de meest verrassende van de acht kwartfinalisten. De Leeuwen van de Atlas schakelden in de achtste finales Spanje uit na strafschoppen. Nu wacht met Portugal een nieuwe Zuid-Europese tegenstander, die echter totaal ander voetbal speelt. 

Marokko
Marokko schoot drie van de vier strafschoppen in de serie tegen Spanje raak terwijl Spanje niet één strafschop benutte, net zoals is het in de wedstrijd slechts één keer op doel schoot. Je zou kunnen zeggen dat Marokko door is omdat Spanje zichzelf uitgeschakeld heeft, maar dan zou je de Marokkaanse vechtlust en teamspirit tekort doen. Tegen Portugal moet Marokko nogmaals boven zichzelf uitstijgen om opnieuw te stunten.

Portugal
Portugal was altijd het land dat met heel lelijk en defensief voetbal ver kon komen op toernooien, maar op dit WK kan Portugal ook zelf het spel maken. Onder aanvoering van Bernardo Silva, Bruno Fernandes en vonder Cristiano Ronaldo walste Portugal in de kwartfinale over Zwitserland en de weg naar de finale ligt open voor de Portugezen. Winnen van Marokko zou mogelijk moeten zijn, waarna het met Frankrijk en Engeland elftallen kan treffen in de halve finale waar het voetballend niet voor onder hoeft te doen.

Prognose:
Marokko zal compact en intensief spelen om de eerste Portugese stormen te overleven. Daarna zal het zelf wat meer aan voetballen toekomen en juist dan is Portugal op zijn gevaarlijkst. De Europees Kampioen van 2016 beschikt over meer creativiteit en stootkracht dan Marokko en zal zich gaan plaatsen voor de halve finale.

Tips: 
Tip 1: Portugal wint (odds 1.68 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.18 bij BetCity)
Tip 3: Totaal aantal doelpunten Portugal in de eerste helft: Over 0.5 (odds 1.89 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.