Jump to content

Voorbeschouwing Marokko - Portugal


Brunsie

Recommended Posts

Marokko is zonder enige twijfel de meest verrassende van de acht kwartfinalisten. De Leeuwen van de Atlas schakelden in de achtste finales Spanje uit na strafschoppen. Nu wacht met Portugal een nieuwe Zuid-Europese tegenstander, die echter totaal ander voetbal speelt. 

Marokko
Marokko schoot drie van de vier strafschoppen in de serie tegen Spanje raak terwijl Spanje niet één strafschop benutte, net zoals is het in de wedstrijd slechts één keer op doel schoot. Je zou kunnen zeggen dat Marokko door is omdat Spanje zichzelf uitgeschakeld heeft, maar dan zou je de Marokkaanse vechtlust en teamspirit tekort doen. Tegen Portugal moet Marokko nogmaals boven zichzelf uitstijgen om opnieuw te stunten.

Portugal
Portugal was altijd het land dat met heel lelijk en defensief voetbal ver kon komen op toernooien, maar op dit WK kan Portugal ook zelf het spel maken. Onder aanvoering van Bernardo Silva, Bruno Fernandes en vonder Cristiano Ronaldo walste Portugal in de kwartfinale over Zwitserland en de weg naar de finale ligt open voor de Portugezen. Winnen van Marokko zou mogelijk moeten zijn, waarna het met Frankrijk en Engeland elftallen kan treffen in de halve finale waar het voetballend niet voor onder hoeft te doen.

Prognose:
Marokko zal compact en intensief spelen om de eerste Portugese stormen te overleven. Daarna zal het zelf wat meer aan voetballen toekomen en juist dan is Portugal op zijn gevaarlijkst. De Europees Kampioen van 2016 beschikt over meer creativiteit en stootkracht dan Marokko en zal zich gaan plaatsen voor de halve finale.

Tips: 
Tip 1: Portugal wint (odds 1.68 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.18 bij BetCity)
Tip 3: Totaal aantal doelpunten Portugal in de eerste helft: Over 0.5 (odds 1.89 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.