Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Argentinië - Kroatië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Als Nederlandse voetballiefhebber kun je op dit moment niet anders dan een gruwelijke hekel hebben aan alles dat Argentinië is. Toch moeten we beseffen dat de Argentijnen Nederland terecht uitgeschakeld hebben en gezien de selectie van de vier overgebleven landen wellicht de meeste kans op de wereldtitel maken. 

Argentinië
Dat Argentinië twee keer een kwartier en een strafschoppen serie langer door moest dan de bedoeling was, was niet alleen aan de vrije trap variant van Wout Weghorst te danken, maar ook aan de Spaanse scheidsrechter Lahoz, die maar liefst tien minuten blessuretijd in rekening bracht. De Argentijnen zijn de veldslag niet helemaal ongeschonden uitgekomen. Linksback Marcos Acuna en invaller Gonzalo Montiel kregen allebei geel tegen Nederland en zijn geschorst.

Kroatië
Kroatië speelde vier van de vijf wedstrijden die het op dit WK gelijk. Het betekent dat de Kroatische ploeg bijzonder stug is en dat blijkt ook uit het feit dat het België en Brazilië naar huis stuurde. Keeper Dominik Livakovic toonde zich een ware penalty-killer en zowel tegen Japan als tegen Brazilië toonde Kroatië veerkracht. Met de Argentijnen treffen de Kroaten opnieuw een titelfavoriet, maar wees niet verbaasd als het Kroatië is dat de WK finale bereikt.

Prognose:
De Argentijnen zullen gewaarschuwd zijn door de uitschakeling van de Brazilianen. Toch geven we de Kroaten een goede kans. Het Kroatische middenveld met Modric, Kovacic en Brozavic is complementair. De achterhoede staat en met Petkovic en Perisic heeft het aanvallers die een doelpunt kunnen maken. Wij tippen Kroatie voor een tweede opeenvolgende WK finale en zouden niet verbaasd zijn als het een herhaling van de finale van vier jaar geleden wordt, maar daarover morgen meer.

Tips:
Tip 1: Land dat naar de finale gaat: Kroatië (odds 3.15 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Ja (odds 2.20 bij BetCity)
Tip 3: Exacte score meervoudige weddenschap: 2-0, 0-2, 2-1, 1-2 (odds 3.00 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.