Jump to content

Voorbeschouwing Argentinië - Kroatië


Brunsie

Recommended Posts

Als Nederlandse voetballiefhebber kun je op dit moment niet anders dan een gruwelijke hekel hebben aan alles dat Argentinië is. Toch moeten we beseffen dat de Argentijnen Nederland terecht uitgeschakeld hebben en gezien de selectie van de vier overgebleven landen wellicht de meeste kans op de wereldtitel maken. 

Argentinië
Dat Argentinië twee keer een kwartier en een strafschoppen serie langer door moest dan de bedoeling was, was niet alleen aan de vrije trap variant van Wout Weghorst te danken, maar ook aan de Spaanse scheidsrechter Lahoz, die maar liefst tien minuten blessuretijd in rekening bracht. De Argentijnen zijn de veldslag niet helemaal ongeschonden uitgekomen. Linksback Marcos Acuna en invaller Gonzalo Montiel kregen allebei geel tegen Nederland en zijn geschorst.

Kroatië
Kroatië speelde vier van de vijf wedstrijden die het op dit WK gelijk. Het betekent dat de Kroatische ploeg bijzonder stug is en dat blijkt ook uit het feit dat het België en Brazilië naar huis stuurde. Keeper Dominik Livakovic toonde zich een ware penalty-killer en zowel tegen Japan als tegen Brazilië toonde Kroatië veerkracht. Met de Argentijnen treffen de Kroaten opnieuw een titelfavoriet, maar wees niet verbaasd als het Kroatië is dat de WK finale bereikt.

Prognose:
De Argentijnen zullen gewaarschuwd zijn door de uitschakeling van de Brazilianen. Toch geven we de Kroaten een goede kans. Het Kroatische middenveld met Modric, Kovacic en Brozavic is complementair. De achterhoede staat en met Petkovic en Perisic heeft het aanvallers die een doelpunt kunnen maken. Wij tippen Kroatie voor een tweede opeenvolgende WK finale en zouden niet verbaasd zijn als het een herhaling van de finale van vier jaar geleden wordt, maar daarover morgen meer.

Tips:
Tip 1: Land dat naar de finale gaat: Kroatië (odds 3.15 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Ja (odds 2.20 bij BetCity)
Tip 3: Exacte score meervoudige weddenschap: 2-0, 0-2, 2-1, 1-2 (odds 3.00 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.