Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Frankrijk - Marokko


Brunsie

Aanbevolen berichten

Dat Frankrijk de halve finale van het wereldkampioenschap 2022 bereikt heeft, is geen verrassing. De tegenstander in die halve finale is dat wel. Marokko schakelde Spanje en Portugal uit en bevindt zich in een dusdanige flow dat het geloof er is dat de Marokkanen ook titelverdediger Frankrijk uit kunnen schakelen.

Frankrijk
De Fransen moesten er hard voor werken tegen Engeland, maar plaatste zich dankzij good old Olivier Giroud en een gemiste penalty van Harry Kane voor de halve eindstrijd. De tegenstander voor de ploeg van Didier Deschamps had met Spanje of Portugal op papier vele malen moeilijker kunnen zijn, maar de ploeg die de twee toplanden uitschakelde is ook geen voer voor de Franse kat. De Fransen zijn wel favoriet en kunnen hun tweede finaleplaats op rij met een goede wedstrijd veilig stellen. 

Marokko
Marokko is bezig aan een erg mooi WK-sprookje en schrijft met het bereiken van de halve finale geschiedenis door als eerste Afrikaanse land zo ver te komen. In het voetbal kennen sprookjes echter vaak een prematuur einde. Het verhaal van Andries Noppert zou ook perfect zijn geweest als hij een strafschop gestopt had tegen Argentinië. Voor Marokko vrezen we een beetje voor hetzelfde scenario. Ook met een nederlaag tegen de Fransen mogen de Marokkanen echter trots op het toernooi zijn.

Prognose:
De kracht van Marokko is het overleven van de sterke fases van de tegenstander. Dat bleek zowel tegen Spanje als tegen Portugal de sleutel tot het succes. Als de Marokkanen er in slagen om Antoine Griezmann, de beste Fransman op dit toernooi, aan banden te leggen, heeft het wellicht een kans. Wij tippen echter een redelijk eenvoudige Franse zege.

Tips:
Tip 1: 3-way handicap starts 0-1: Frankrijk (odds 2.60 bij BetCity)
Tip 2: Frankrijk Under 66,5% balbezit (odds 2.00 bij BetCity
Tip 3: Olivier Giroud scoort op een willekeurig moment (odds 2.80 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.