Jump to content

Voorbeschouwing Marokko - Kroatië


Brunsie

Recommended Posts

De troostfinale wordt gespeeld door twee landen die wat er ook gebeurd terug kunnen kijken op een geslaagd toernooi. Kroatië bevestigde dat de finaleplaats van vier jaar geleden geen toevalstreffer was en Marokko zette het Afrikaanse voetbal op de wereldkaart.

Marokko
Één wedstrijd voor de finale blies Frankrijk de kaars van Marokkaanse sprookje voortijdig uit. Marokko kwam simpelweg tekort om na Spanje en Portugal ook Frankrijk aan de zegekar te binden. Dat is jammer, maar Marokko heeft desondanks een indrukwekkend toernooi gespeeld. Spelers als Sofyan Amrabat en Hakim Ziyech hebben zich in de kijker van de Europese topclubs gespeeld en Marokko is gemiddeld jong genoeg om op het volgende WK nóg beter voor de dag te komen.

Kroatië
Ook aan Kroatische kant ondekten we de afgelopen weken spelers waar we misschien nog nooit van gehoord hadden. Keeper Dominik Livakovic ontpopte zich tot de ultieme penaltykiller, maar op de inzet van Lionel Messi in de halve finale had hij geen verweer. Voor Livakovic lonkt een transfer naar Bayern München. Centrale verdediger Josko Gvardiol kan overal tekenen in de top van de Premier League. Voor het zover is, moet Kroatië nog één keer diep gaan om na het zilver van vier jaar geleden, nu voor het brons te gaan.

Prognose:
Deze wedstrijd gaat op het middenveld beslist worden. Het Kroatische middenveld met Modric - Kovacic en Brozovic is ontzettend sterk en als dit drietal het overtal van Marokko (Boufal - Amrabat - Ounahi - Ziyech) kan overklassen, dan geven wij de Kroaten de beste kans op de bronzen medaille.

Tips:
Tip 1: Kroatië wint het brons (odds 1.68 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 2.07 bij BetCity)
Tip 3: Under 2.5 doelpunten (odds 1.92 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.