Jump to content

Discutabele afhandeling sportweddenschap Bet365


Bassie49

Recommended Posts

Hallo Onetimers,

Hoe staan jullie hier tegenover?
Gisteren was de wedstrijd van Tottenham, Bet365 had een leuke actie waarbij Son buiten de 16 moest scoren. Hier lijkt grof op ingezet, zie twitter reacties en bewijsmateriaal.

Nu komt Bet365 tot de conclusie dat de bet 'terecht' als verloren zou zijn afgehandeld. Dit is bepaalt op basis van bewijs van het Opta. Echter, waar ik achter ben is dat beide genoemde partijen 'nauw' zijn gaan samenwerken. Zie hier. Hoe neutraal is het plaatsen en de afhandeling van een dergelijke weddenschap dan nog? Ik heb al een paar dergelijke situaties meegemaakt waarbij het 'voordeel' van de twijfel telkens naar de bookie haar eigen kant valt. Misschien logisch maar moet ik dit zomaar accepteren? 

Bovendien, tal van screenshots vermelden dat de goal buiten 16 / dan wel tegen de lijn van de 16 zou zijn gemaakt. Ik zal enkele screenshots in de bijlage toevoegen.

Leuke topic, en qua afhandeling zie ik wel hoe het loopt!

Misschien had de 'bookie' ook voor goodwill kunnen kiezen in een twijfelgeval? of wat zouden wij als 'gokker' kunnen doen?


 

Scherm­afbeelding 2023-01-05 om 13.08.44.png

Flq-3eXWAAYFw0_.jpeg

Flq-3PCXoAAG1sm.jpeg

Flqbr2dWAAAxpBg.jpeg

FlqOuRBWQAAE2vS.jpeg

Fls7eaBXoAE024a.jpeg

Fls7eZ_WAAI809_.jpeg

Fls7eZ_XkAM42-1.jpeg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Is altijd een lastige zaak waar je als bookmaker niet constant moet blijven wijzen naar je data partner in mijn optiek. Er zullen heel vaak gevallen zijn van interpretatie, evenals met schoten op doel. Bij dit soort twijfelgevallen, waar de bookmaker zelf voor een betboost heeft gekozen, moet je als bookmaker altijd uitkeren als goodwill zoals jij ook aangeeft. De negatieve PR die het oplevert weegt niet op tegen de eventuele uitbetaling die de bookmaker moet doen. De omzet op dit soort weddenschappen is namelijk altijd best wel beperkt.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Tja. het is ook wel grappig, conclusie is in ieder geval dat het een welles nietes verhaal is geworden van vele gokkers tegen de bookies. Ik vraag mij af wat @OddsBeater ook zegt, of de negatieve PR opweegt tegen de opbrengsten.. in de voorwaarden, waarmee akkoord gegaan, zullen we vast kansloos zijn.. afijn mocht er iets veranderen aan de bet uitslag, dan horen jullie het.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.