Jump to content

Megastar roulette 2023


Rach

Recommended Posts

Ik ben één van diegenen die , met steun van Onetime  , hebben uitgezocht of er mogelijk afwijkingen zijn waar op ingezet kan worden.

Ook een aantal zeer ervaren spelers van de 24- observatie roulette uit de jaren '80 hebben, nu op de Megastar roulette,  geprobeerd trends en tendensen te vinden .

Ik zal je moeten teleurstellen. Het is allemaal random en je zult op iedere inzet en met ieder systeem precies 2,7 % van je ingezette geld kwijt raken.  Dat is op de zeer lange termijn , na een leven lang spelen.

roulette is een zeer grillig spel . Ook op de Megastar roulette is het mogelijk 10.000 € te winnen , of 20.000 of 50.000 € te verliezen. Dan lijkt deze roulette " gemanipuleerd " en het lijkt alsof het balletje nummers " zoekt" maar het is allemaal illusie in het hoofd van de speler.

Ik hoop dat de oude Megaster uit 2007 nog jaren blijft draaien , maar je kunt er niks mee winnen , tenzij door zuiver toeval....

Edited by Satellite Boy (see edit history)
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.