Jump to content

Onetime crypto HODLERS app!


Hansheem

Recommended Posts

Mensen, mensen, mensen! 

Op veler verzoek en na flinke onderhandelingen met TGO (welgeteld 2 whatsapp berichten) 😁 is hij er dan eindelijk.
De Onetime crypto HODLERS whatsapp groep! 

 • Wat is deze app groep en waarom is deze onmisbaar in je leven? 
  • Simpel, crypto is here to stay en hoe leuk is het om met anderen op een serieuze manier te kunnen sparren over projecten, voorspellingen, kopen/verkopen en natuurlijk zullen we ook een aantal begaafde mensen hebben die graag chart analyses maken, delen en willen bespreken (ikzelf inclusief).
 • Wat moet je doen om in deze app te mogen? 
  • We zijn laagdrempelig, maar voor niets gaat de zon op... maak 1,5 BTC over na... NEE natuurlijk is het allemaal gratis en "betaal" je met leuke reacties en gezelligheid in de app! Het enige dat we van je vragen is, gelijkwaardig aan andere app groepen dat je minimaal 4 keer per maand een "waardevolle" reactie op het forum plaatst en dat je minimaal 25 berichten op het forum hebt op het moment van aanmelden. Verder helemaal NIETS!
 • Maar... ik heb maar 15 doge coins en dat is mijn gehele portfolio, vast niet genoeg om serieus genomen te worden?
  • Iedereen, letterlijk iedereen die in de groep zit nemen we serieus. Domme vragen bestaan niet en de enige eis die er is, is dat je de interesse. Crypto hebben is dus geen vereisten, crypto kennen is zelfs geen vereiste... Interesse is waar het allemaal mee begint, de rest komt vanzelf (of niet, alles is prima). 
 • Kan ik ook crypto kopen in de app? 
  • Nee. De app is puur voor het delen van visies, informatie en analyses (en uiteraard wat slap geouwehoer). We zijn geen financieel adviseurs, we bieden niks te koop aan (als dat al zou kunnen) en je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over gekke spam of andere louche aanbiedingen. Deze app functioneert onder de vlag van Onetime, niet bitvavo, Finst of welke andere niet objectieve broker dan ook. (al is lid worden via de OT affiliatie link natuurlijk wel een leuk). 

 

Dus..... zin in? Ik wel! 

Reageer even in dit topic, via PM of via whatsapp en dan gaan we niet alleen casino's killen, bookies kapot maken .. maar ook de cryptomarkt veroveren! 

 

Hodl | Know Your Meme

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.