Jump to content

Geldbedrag op de Australian Wallet (bij Betfair)


SquareOne

Recommended Posts

Vandaag zat ik in alle vroegte eens wat rond te kijken op Betfair.com, op zoek naar wat interessante bets voor evenementen/wedstrijden die vandaag of vrijdag zouden plaatsvinden. Bij het rondkijken op de website heb ik ook iets gedaan, maar mogelijk had ik dat beter kunnen laten!

Ik zag dat de webstrijd Australië - Tajikistan gespeeld zou worden in de ochtend (Nederlandse tijd). Omdat ik het idee had dat dit wel eens een walk-over zou kunnen worden wilde ik wel wat inzetten op 'total goals over 4,5' @1,64. Om de weddenschap te kunnen aangaan, heb ik een transfer gedaan van geld uit mijn Main wallet naar mijn Australian wallet. Deze transfer was heel gemakkelijk om uit te voeren, en je kreeg daar geen informatie te zien over wat eigenlijk het resultaat zou zijn van deze transfer.

De voetbalwedstrijd werd gewonnen door Australië met 7-0. Daardoor heb ik op mijn Australian wallet nu circa € 74,00.

Na afloop van de wedstrijd ondernam ik een poging van het geld terug te zenden naar mijn Mail wallet. Dit gaat echter minder eenvoudig dan geld naar je Australian wallet. Ik had dit vooraf zelf niet bestudeerd, maar je moet een procedure (KYC check) doorlopen. Ik heb zo'n soort procedure al doorlopen bij diverse casino's, maar voor de overdracht van geld vanaf je Australian wallet is er wel iets anders aan de hand.

In dit geval wordt er namelijk verzocht om 'Certified documents'. Daarbij gaat het om documenten van mij, die ondertekend zijn door een soort maatschappelijke gezagsdragers. (Daarvoor in aanmerking komen bijvoorbeeld een politieagent, apotheker, chiropractor of leraar.)

Heeft er iemand hier ervaring met het verkrijgen van goedkeuring in deze KYC check?? Op welke manier hebben jullie de 'certified documents' geregeld?  Kan ik dat ook gewoon doen zonder dat ik naar een apotheker of een politieagent toe ga?

(Ook reacties over dit onderwerp per PB zijn welkom.)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.