Spring naar bijdragen

Geldbedrag op de Australian Wallet (bij Betfair)


SquareOne

Aanbevolen berichten

Vandaag zat ik in alle vroegte eens wat rond te kijken op Betfair.com, op zoek naar wat interessante bets voor evenementen/wedstrijden die vandaag of vrijdag zouden plaatsvinden. Bij het rondkijken op de website heb ik ook iets gedaan, maar mogelijk had ik dat beter kunnen laten!

Ik zag dat de webstrijd Australië - Tajikistan gespeeld zou worden in de ochtend (Nederlandse tijd). Omdat ik het idee had dat dit wel eens een walk-over zou kunnen worden wilde ik wel wat inzetten op 'total goals over 4,5' @1,64. Om de weddenschap te kunnen aangaan, heb ik een transfer gedaan van geld uit mijn Main wallet naar mijn Australian wallet. Deze transfer was heel gemakkelijk om uit te voeren, en je kreeg daar geen informatie te zien over wat eigenlijk het resultaat zou zijn van deze transfer.

De voetbalwedstrijd werd gewonnen door Australië met 7-0. Daardoor heb ik op mijn Australian wallet nu circa € 74,00.

Na afloop van de wedstrijd ondernam ik een poging van het geld terug te zenden naar mijn Mail wallet. Dit gaat echter minder eenvoudig dan geld naar je Australian wallet. Ik had dit vooraf zelf niet bestudeerd, maar je moet een procedure (KYC check) doorlopen. Ik heb zo'n soort procedure al doorlopen bij diverse casino's, maar voor de overdracht van geld vanaf je Australian wallet is er wel iets anders aan de hand.

In dit geval wordt er namelijk verzocht om 'Certified documents'. Daarbij gaat het om documenten van mij, die ondertekend zijn door een soort maatschappelijke gezagsdragers. (Daarvoor in aanmerking komen bijvoorbeeld een politieagent, apotheker, chiropractor of leraar.)

Heeft er iemand hier ervaring met het verkrijgen van goedkeuring in deze KYC check?? Op welke manier hebben jullie de 'certified documents' geregeld?  Kan ik dat ook gewoon doen zonder dat ik naar een apotheker of een politieagent toe ga?

(Ook reacties over dit onderwerp per PB zijn welkom.)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.