Spring naar bijdragen

Toto casino betaald niet uit na uitbetalingsverzoek


Aanbevolen berichten

ik heb gister en vandaag gewonnen bij TOTO casiono en beide bedragen uit laten betalen, maar normaal heb je het bedrag binnen enkele minuten, maar sinds gister avond betalen ze niet meer uit, staat nu al 24 uur op "word verwerkt" verder niks, wacht nog steeds op de uitbaling, iemand anders met de zelfde ervaring en wat kan je eraan doen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Uit ervaring erachter gekomen dat je er weinig aan kan doen. Heb zelf 3 weken moeten wachten op een uitbetaling, maar normaal gesproken zeggen ze dat wanneer de uitbetaling niet automatisch meteen is gegaan ze 1x per dag de niet uitgevoerde betalingen doorvoeren.

Wanneer je nu klantcontact gebruikt dan krijg je gewoon hetzelfde verhaal dat het in sommige gevallen tot 3 werkdagen kan duren en dat je dat eerst moet afwachten. 

Bij mijn uitbetaling die zo lang duurde en ik daarover dus meermaals contact had opgenomen met de klantenservice hebben ze me uiteindelijk geblokkeerd voor bonussen. Omdat het veelvuldig contact opnemen met klantenservice een red flag voor ze is, als ze gewoon niet tegenstrijdige antwoorden zouden geven iedere keer en valse beloftes dan was dat veelvuldig contact niet nodig geweest overigens :D

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Betekent meestal dat er in het proces van automatisch verwerken iets mis is gegaan: de uitbetaling moet dan handmatig worden geregeld en dat kan best even duren. Heeft in dat geval niets te maken met de uitbetaling an sich, hij is dan niet afgekeurd ofzo.
Ik had het laatst ook en toen ben ik, omdat ik toch on site was bij Nederlandse Loterij, even langs geweest bij de afdeling die dit regelt om het me uit te laten leggen ;)

Je zult dan ook zien dat je uiteindelijke uitbetaling niet via Trustly verloopt en een wat andere omschrijving heeft.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik speel regelmatig bij TOTO. Verder prima, alle bonussen etc. 

Maar uitbetalen duurt gewoon standaard 12-24 uur voor goedkeuring. daarna binnen paar minuten op de rekening.

Heb het geloof ik 1 dag instant gehad, daarna nooit meer. Kleine bedragen van € 5,- tot grotere bedragen van € 1.000. Allemaal zelfde stramien. Vaak goedkeuring zo rond 16:30. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.