Spring naar bijdragen

Even van de snelweg af....


MB777

Aanbevolen berichten

….stukje Hoogezand inrijden en de Flash binnenwippen. Het binnenwippen kan altijd uitlopen, afhankelijk van het betreffende casino. En dat is bij Flash Hoogezand prima voor elkaar. Het personeel is enthousiast, je kan echt merken dat ze plezier in hun werk hebben. Als medewerker Dennie dienst heeft, moet je rekening houden met buikpijn, van het lachen dan. ;-) 

De Flash heeft twee entrees, één aan de voorzijde, aan de drukke weg naar het centrum, maar ook één (meer anonieme) aan de achterkant, dichtbij de gratis parkeerplaatsen. Je krijgt meteen iets te drinken aangeboden en er ligt van alles te snoepen klaar. Chips, snoepjes. bifi worstjes, maar ook een ruim gevulde schaal met fruit. Ook in de gekoelde vitrine, van toetjes tot broodjes en in het weekend ook taart o.i.d.

 Naast een verscheidenheid aan gokkasten, waarvan ook een aantal simpele waar je zelfs met 5 cent mee kan spelen, tref je 2 roulettetafels aan. Eén zakt bijna door zijn hoeven van ouderdom, maar deze wordt binnenkort vervangen door de moderne G5. Heerlijk om met de ellebogen op te leunen.Het toilet is klein en gedateerd, maar altijd schoon en netjes.  Tja, wat zal ik verder nog vermelden? Wip er eens binnen, zou ik zo zeggen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 maand later...
  • 2 weken later...

Dank je @JackPot ! Tja, reviewen blijft toch een persoonlijke zaak. De één zal Flash Hoogezand misschien te kleinschalig vinden, ik hou wel van een huiselijk sfeertje. Laatst lekker een tosti gegeten aan een tafeltje met de krant erbij. Daarna weer verder gegaan met spelen, tot ik blut was. ;'-) Maar wél met een prettig gevoel naar huis. Knap he? :-))

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 6 maanden later...

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.