Spring naar bijdragen

Amusino, centrum Groningen


MB777

Aanbevolen berichten

Mídden in het centrum van de bruisende stad Groningen, hoek Gelkingestraat, tref je het amusementscenter Amusino aan. Je loopt er zó voorbij, maar als je de oren spitst hoor je de welbekende speelkasten uitnodigend klingelen. Omdat er toch nog een taboe op casino’s/speelhallen heerst, is de ingang wellicht niet voor iedereen geschikt. Als je met de auto bent, zal je in een parkeergarage aardig wat geld kwijt zijn. Amusino biedt helaas geen parkeergeldvergoeding aan.

Na twee keer Amusino bezocht te hebben, kan ik concluderen dat je hier behoorlijk uit de voeten kan. Er zijn vier (kleine) verdiepingen, per trap of per lift bereikbaar. Her en der liggen er snoepjes, koeken en fruit voor je klaar. Het personeel komt regelmatig vragen of je iets wilt drinken en tussen de middag krijg je vers klaargemaakte broodjes aangeboden.

In de onderste verdieping is een roulette waar wat ruiger en fanatieker wordt gespeeld, hier tref je ook de tweede vissekom aan, waar je tussendoor kunt roken. Op de tweede verdieping bevindt zich een wat rustiger roulette, hier kan je ook roken in de glazen box.

Helemaal bovenin zijn de toiletten, beetje klein maar netjes en schoon. De heren hebben de luxe in de onderste verdieping een extra toilet alleen voor hén aan te treffen.
Er is een keur aan speelkasten, variërend van eenvoudige bingokasten tot de agressieve multiplayers. Ik heb niet goed op de acties gelet, de website is onbereikbaar, voor mij althans. Ik ben i.i.g. van plan eens vaker heen te gaan, maar dan op een ander tijdstip. Misschien tijdens het maandelijkse buffet, de foto’s zijn veelbelovend. O ja, zou ik bijna vergeten. Helemaal boven in kan je rustig zitten. De ramen aldaar bieden een prachtig uitzicht op de Grote Markt.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 maand later...

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.