Jump to content

Amusino, centrum Groningen


MB777

Recommended Posts

Mídden in het centrum van de bruisende stad Groningen, hoek Gelkingestraat, tref je het amusementscenter Amusino aan. Je loopt er zó voorbij, maar als je de oren spitst hoor je de welbekende speelkasten uitnodigend klingelen. Omdat er toch nog een taboe op casino’s/speelhallen heerst, is de ingang wellicht niet voor iedereen geschikt. Als je met de auto bent, zal je in een parkeergarage aardig wat geld kwijt zijn. Amusino biedt helaas geen parkeergeldvergoeding aan.

Na twee keer Amusino bezocht te hebben, kan ik concluderen dat je hier behoorlijk uit de voeten kan. Er zijn vier (kleine) verdiepingen, per trap of per lift bereikbaar. Her en der liggen er snoepjes, koeken en fruit voor je klaar. Het personeel komt regelmatig vragen of je iets wilt drinken en tussen de middag krijg je vers klaargemaakte broodjes aangeboden.

In de onderste verdieping is een roulette waar wat ruiger en fanatieker wordt gespeeld, hier tref je ook de tweede vissekom aan, waar je tussendoor kunt roken. Op de tweede verdieping bevindt zich een wat rustiger roulette, hier kan je ook roken in de glazen box.

Helemaal bovenin zijn de toiletten, beetje klein maar netjes en schoon. De heren hebben de luxe in de onderste verdieping een extra toilet alleen voor hén aan te treffen.
Er is een keur aan speelkasten, variërend van eenvoudige bingokasten tot de agressieve multiplayers. Ik heb niet goed op de acties gelet, de website is onbereikbaar, voor mij althans. Ik ben i.i.g. van plan eens vaker heen te gaan, maar dan op een ander tijdstip. Misschien tijdens het maandelijkse buffet, de foto’s zijn veelbelovend. O ja, zou ik bijna vergeten. Helemaal boven in kan je rustig zitten. De ramen aldaar bieden een prachtig uitzicht op de Grote Markt.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.