Jump to content

Flamingo, Den Helder


MB777

Recommended Posts

Nadat mijn eerdere review door een reactie in het topic verwijderd is, bij deze alsnog mijn ervaring die ik wil delen. Ik benadruk weer dat ik niet in dienst ben van One Time en geen enkele vergoeding krijg.

Een eerste indruk kan je nooit overdoen. Heel erg jammer voor deze vestiging van Flamingo en zó in schril contrast met wat ik ervaarde bij Flamingo in Egmond aan Zee. 
Wat opvalt bij de entree is een mooi vijvertje met levende vissen. De inrichting en indeling is een kolfje naar mijn hand, zachte kleuren, vriendelijk licht en verschillende afdelinkjes. Zoals een iets lager gelegen ruimte met een afgeleide 4-persoons niet-roker roulette. Maar ook een hoekje met een aantal simpele speelkasten.
De rokersruimte is naar verhouding groot. Hierin bevinden zich twee roulettes. Eén grote op een ouderwets biljarttafel, wat een leuk effect heeft. En één oude bak, waarop je voorover moet buigen om je saldo te kunnen zien.
Tja, dan kom ik op het personeel. Ik kan me niet voorstellen dat het in Den Helder altijd zo gaat, ik kreeg een gevoel van "als de kat van huis is, dansen de muizen". Twee van de drie dames droeg geen bedrijfskleding, waarvan één zelfs een slobberachtige trui met vlekken aan de voorkant. Zij nam niet de moeite om de gefrituurde snacks te presenteren, aangezien ze haar arm in het verband had. Eventjes de moeite nemen om de klanten op de snacks op de naastgelegen bar te wijzen, was klaarblijkelijk te veel. En als je dan later met beide handen gevuld met cola en een bord met snacks naar het kassahokje gaat, val je door de mand.
Als ik op een gokkast speel waarbij iets verkeerd gaat, druk ik op het knopje "roep beheerder". Ik krijg een melding op het scherm dat ik zo geholpen ga worden. Na lang wachten besluit ik het personeel erbij te halen. Mij wordt medegedeeld dat de "roep beheerder" knop, niet aangesloten is. Zo kan je erg lang wachten.......
De entree bevindt zich gelijk bij de ingang. De rokersruimte met roulettes helemaal aan de achterkant.  Tot 22.00 uur blijven beide dames in het kassahokje, zodoende zie je een paar uur geen personeelslid, niemand staat bij de bar of komt informeren of je wat wilt drinken. Na een personeelswisseling om 22.00 uur staat de dame met bedrijfskleding wél aan de bar en komt regelmatig vragen of we wat willen drinken. Dan kan het ineens wel.
Flamingo Den Helder is i.m.o. een leuk casino, ondanks de onpractische indeling. Er heerst een goede joviale sfeer. Ik hoop dat mijn kennismaking met het personeel als een incident beschouwd mag worden. 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.