Jump to content

Wiskundige onthult nieuwe strategie om roulette te winnen


eurobsgame

Recommended Posts

http://www.scientias.nl/wiskundige-onthult-strategie-om-roulette-winnen/?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl 

Klein citaat : "Er zijn manieren om de winstkans bij roulette te verdubbelen. In de jaren zeventig van de vorige eeuw bouwde de wiskundige J. Doyne Farmer een mysterieuze machine in zijn schoen om vaker te winnen. Nu legt professor Richard Muller van UC Berkeley uit hoe zo’n machine werkt.

(...)

Paper

Overigens is er vier jaar geleden een wetenschappelijk paper geschreven over het verslaan van het roulettewiel. Door de beweging van de bal voor het stuiteren te monitoren en te berekenen, stijgt de winstkans. In het paper is te lezen dat de gemiddelde winstkans van een potje roulette kan stijgen van -2,7 procent naar 18 procent. Niet verkeerd.  "

https://en.wikipedia.org/wiki/J._Doyne_Farmer#Beating_roulette

Mijn favoriet in de uitspraken van deze man :  " Why would anyone play roulette without  wearing a computer in his shoe ? " 

220px-ShoeComputer-3.jpg 

1024px-ShoeComputer-1.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Al deze ideeën proberen te voorspellen in welke sector het balletje gaat vallen nadat de snelheid van het balletje en de cilinder bekend is .Dit zijn VB methoden .Van de mega star is bekend dat de vertraging van de cilinder computer gestuurd is.Dit soort instrumenten zijn echt gedateerd.

Roulettespelen kun je leren, maar niet in 1 dag. Gokken op de roulette kan iedereen. Zelfs een aap kan het.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.