Spring naar bijdragen

Gokken op politieke markten en beslissingen


Nomore

Aanbevolen berichten

We hebben zojuist de Brexit achter de rug en het is wel duidelijk dat dit een keuze was waar niet iedereen op had gerekend. Er waren quoteringen te vinden bij bookmakers waarbij er tot bijna 10 keer je inleg werd teruggegeven als je een gok had gewaagd op de Brexit. Iedereen ging er van uit dat er een BREMAIN plaats zou vinden maar we weten ondertussen wel beter.

Lees ook nog het stuk over de gevolgen van een brexit

Nu zijn er, net als dat er beurshandelaren zijn die handelen op dagbasis, ook handelaren en gokkers die niets anders doen dan de hele dag weddenschappen afsluiten op politieke keuzes. Denk aan:

  • Wie wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten
  • Krijgen we een Brexit, ja of nee
Uiteraard blijven sportweddenschappen de grootste markten op het gebied van betting, maar het is leuk om zo af en toe wat anders te zien.

Exit-EU-OneTime.png

De Brexit weddenschappen waren de grootste ooit, en er was maar liefst 150 miljoen euro ingezet bij de verschillende bookmakers die dit aanbieden zoals bijvoorbeeld de betrouwbare bookmaker 888.

Waarom juist deze brexit bet zoveel aandacht trok was onder andere dat het plaats vond in het land waar betting is uitgevonden, Engeland. Het is een goklustig landje en dat was te merken.

Zouden jullie bijvoorbeeld willen gokken op wie de nieuwe Minister President van Nederland zal worden? Ofdat Wilders met de PVV de grootste partij van Nederland word?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 jaar later...

Zekers, dat soort weddenschappen zijn leuk om mee te pakken! De presidentsverkiezingen heb ik hier vorig jaar al een keer aangegeven toen ik een bet op Trump had geplaatst als winnaar van zijn voorverkiezingen. Dat vergde wel wat engelengeduld aangezien die bet pas 18 juli wordt uitgekeerd haha. 

Maar dergelijke bets zijn wel leuk en interessant om in de gaten te houden. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weken later...

Zoals ik ook in andere topic meldde ben ik erg benieuwd wat er gaat gebeuren in Nederland als de online gokmarkt open zal gaan. Zou je dan op 888sport en unibet achtige bookmakers ook in kunnen zetten op de tweede kamer verkiezingen ? Dat zou bijvoorbeeld enorm veel macht leggen bij de poll kantoren zoals Maurice de Hond en ook voorkennis (matchfixing) komt daar nogal op de loer liggen 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.