Jump to content

Gokken op politieke markten en beslissingen


Nomore

Recommended Posts

We hebben zojuist de Brexit achter de rug en het is wel duidelijk dat dit een keuze was waar niet iedereen op had gerekend. Er waren quoteringen te vinden bij bookmakers waarbij er tot bijna 10 keer je inleg werd teruggegeven als je een gok had gewaagd op de Brexit. Iedereen ging er van uit dat er een BREMAIN plaats zou vinden maar we weten ondertussen wel beter.

Lees ook nog het stuk over de gevolgen van een brexit

Nu zijn er, net als dat er beurshandelaren zijn die handelen op dagbasis, ook handelaren en gokkers die niets anders doen dan de hele dag weddenschappen afsluiten op politieke keuzes. Denk aan:

  • Wie wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten
  • Krijgen we een Brexit, ja of nee
Uiteraard blijven sportweddenschappen de grootste markten op het gebied van betting, maar het is leuk om zo af en toe wat anders te zien.

Exit-EU-OneTime.png

De Brexit weddenschappen waren de grootste ooit, en er was maar liefst 150 miljoen euro ingezet bij de verschillende bookmakers die dit aanbieden zoals bijvoorbeeld de betrouwbare bookmaker 888.

Waarom juist deze brexit bet zoveel aandacht trok was onder andere dat het plaats vond in het land waar betting is uitgevonden, Engeland. Het is een goklustig landje en dat was te merken.

Zouden jullie bijvoorbeeld willen gokken op wie de nieuwe Minister President van Nederland zal worden? Ofdat Wilders met de PVV de grootste partij van Nederland word?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Zekers, dat soort weddenschappen zijn leuk om mee te pakken! De presidentsverkiezingen heb ik hier vorig jaar al een keer aangegeven toen ik een bet op Trump had geplaatst als winnaar van zijn voorverkiezingen. Dat vergde wel wat engelengeduld aangezien die bet pas 18 juli wordt uitgekeerd haha. 

Maar dergelijke bets zijn wel leuk en interessant om in de gaten te houden. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Zoals ik ook in andere topic meldde ben ik erg benieuwd wat er gaat gebeuren in Nederland als de online gokmarkt open zal gaan. Zou je dan op 888sport en unibet achtige bookmakers ook in kunnen zetten op de tweede kamer verkiezingen ? Dat zou bijvoorbeeld enorm veel macht leggen bij de poll kantoren zoals Maurice de Hond en ook voorkennis (matchfixing) komt daar nogal op de loer liggen 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

20 uur geleden zei Reno:

En wie heeft er gewonnen voor de nominatie ? Wie heeft er juist ingezet?

Ik kreeg de 200 euro netjes bijgeschreven deze week op basis van 20 euro inzet en quotering 10. 

Lang op moeten wachten, maar altijd leuk zo'n onverwachte meevaller.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.