Jump to content

Holland Casino Slot specialist heeft goed gepakt


Recommended Posts

Ik heb zaterdag Fortune 88 kast gespeeld en flink geld gewonnen. Wat ik goed vindt aan deze kast is dat er grote bedragen uitkomen tijdens 10 vrije spellen. Zo heb ik 1 keer 300 euro gewonnen en 4 minuten nadat ik 10 vrije spellen heb gehad, heb ik nog een keer 10 vrije spellen gekregen en toen 450 euro gewonnen. Dus in totaal 750 euro in 30 minuten spelen ongeveer. Het zijn hotte kasten die vaak bezet zijn. Er wordt massaal op gespeeld. Dit komt om dat als ze willen betalen ook heel goed betalen. Stop nooit meer dan 50 euro in zo;n kast, ik heb ervaring ermee dat ze ook flink geld kunnen inslikken zonder wat te betalen.

Link to comment
Share on other sites

Ja bij andere gokkasten krijg je misschien vaker prijs, maar dat is meestal een super lage prijs en meestal lager dan je inzet en daar heb je niks aan.

 

Ik ben een fan van gokkasten die gewoon vaak niks geven, maar als ze geven, dat het ook meteen goed is en dat je kan ook direct naar huis kunt gaan.

Dat zijn de beste

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.