Jump to content

Modernisering van het Nederlandse Kansspelbeleid


Recommended Posts

Modernisering van het Nederlandse Kansspelbeleid gaat gewoon verder onder leiding van staatssecretaris Klaas Dijkhoff. Zijn voorganger Fred Teeven had die al ingezet. Er zijn meer dan 1 miljoen Nederlanders die een gokje wagen online en deze zijn nog niet beschermd en er zijn geen goede regels. Dit gaat binnenkort allemaal veranderen en er zullen legale partijen komen in Nederland die dit zullen gaan aanbieden. Aanbieders die zich nu al op de Nederlandse markt bevinden en een boete gekregen hebben zullen niet in aanmerking komen voor een vergunning. Zal dit ook voor Unibet gaan gelden?

Regulering is goed mogelijk en er zijn volgens Klaas genoeg geschikte en betrouwbare partners om deze klus in Nederland te gaan klaren en die zich aan de Nederlandse regelgeving willen houden. Hier valt onder andere ook de zorgplicht voor hun spelers onder en ze moeten de gokkers in de gaten houden en eventueel ingrijpen. Wij zullen op OneTime natuurlijk de vinger aan de pols houden en hier bovenop zitten om jullie verder te informeren.

Lijkt mij een goede zaak dit en eigenlijk wacht het internet in Nederland hier al 20 jaar op!

Bron: http://www.nu.nl/politiek/4023910/kansspelen-alleen-s-nachts-open-televisiezender.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Lijkt me gezien de bredere wetgeving ook gewoon verplicht: Vrij verkeer van goederen en diensten was het toch? Dit is gewoon een beschermde monopolie. Bovendien hebben veel websites de verslavingspreventie beter op orde dan HC, je kunt zelf cooldowns, exclusions en limieten per sessie, dag, week en maand instellen.

Link to comment
Share on other sites

Precies en buiten de controle, vangt de schatkist ook tientallen miljoenen extra aan kansspelbelasting en vennootschapsbelastingen. Ook zal de economie een klein boost krijgen d.m.v. de advertenties die aangekocht zullen worden en mensen die op de "pay roll" komen van deze bedrijven hier in Nederland.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...