Jump to content

Naar Vegas in Juni


DieterDC

Recommended Posts

Dag Heren en Dames,

Forum gevonden via de site I Love Las Vegas van LasVegasNic tijdens mijn zoektocht naar wat extra info over de stad.

Ik ben er in 2009 al eens 2 dagen geweest maar dat was uiteraard niet genoeg om de stad echt te ontdekken. Een goede maat van me speelt professioneel poker en is er elk jaar voor de WSOP dus ik heb dan maar beslist om ter gelegenheid hiervan ook eens een weekje te boeken van 10/6/17-17/6/17. Lekkere deal gevonden voor de vluchten aan 382.5€ (heen via Dallas, terug via Philly), kon ik niet laten liggen :-). Wel vanuit Schiphol maar ook leuk voor een Belg om er een nachtje Amsterdam aan te laten voorafgaan!

Ik ben momenteel, ook dankzij LasVegasNic, al rewards aan het sparen via MyVegas. Benieuwd of ik aan genoeg LP raak om er iets leuks mee te doen.

Zijn er toevallig mensen die er op dat ogenblik ook zijn? Mijn maat zit er dan wel maar hij zal vooral bezig zijn met de toernooien natuurlijk dus heb heel wat tijd over. Altijd leuk om eens te gaan stappen met iemand die de stad eventueel wat beter kent.

Ik kan in de villa die mijn maat huurt gaan slapen maar zou toch ook een nacht of 3 in een hotel op de Strip willen logeren want wil ook gewoon de sfeer opsnuiven en aangezien ik in de hotelwereld zit, wil ik de hotels ook wel eens aan de binnenkant zien. Suggesties voor iemand die graag eens een sportsbar binnenstapt, al eens wil zwemmen en toch ook wel wat luxe wil? Ik overweeg Luxor (zit vaak in Egypte dusja :-) ), New York New York (lijkt me leuk met de achtbaan erbij) of MGM (wsl wat duurder maar goed).

Alvast bedankt voor jullie reacties beste Noorderburen!

Dieter

 

Edited by DieterDC (see edit history)
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Een warm welkom Dieter op Onetime. Een Vegas liefhebber en bij  @LasVegasNic zit je altijd goed met zijn kennis. Hier zitten meer Vegas fanatiekelingen op het forum waarvan ik er ook één ben. 

Las Vegas heeft veel mooie sportsbar van luxe toch aggenebes (geen idee of dit een Belgisch woord is) :-)  Luxor is top (ook grote sportsbook en bar), betaalbaar en redelijk centraal en voor een eerste keer op de strip prima. Centraler ligt Planet Hollywood en heeft een fijne (kleinere) sportsbar en je kan hier prima zwemmen op het dak. 

Wij hebben plannen om naar Vegas te  gaan in maart en september van volgend jaar maar er is nog niks geboekt. In de zomer (tijdens de WSOP) is het er wel erg heet en heeft niet mijn voorkeur. Wel eens gedaan en ook de WSOP gespeeld maar buiten zijn is vaak geen pretje, dus een mooi hotel biedt uitkomst :-) 

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor je reactie TheGreatOne.

Het is niet ideaal, weet ik, maar aangezien ik tijdens de WSOP 'moet' gaan en mijn wederhelft jarig is op 4/6 en ze me dan wel nog thuis verwacht, kon het niet vroeger. Heb ooit in Oklahoma gestaan bij 46°C en dat was idd geen pretje.

Ik las dat er in een van de LV hotels ooit es een aantal mensen zware brandwonden hebben opgelopen en dat enkel door de weerkaatsing van het glas toen ze in het zwembad zaten. Dan weet je het wel zeker.

Bijkomend vraagje: iemand ervaring met de 767-300 van AA of de maatschappij in het algemeen? Ik lees nogal wat verontrustende berichten over AA. Zelf geen ervaring mee want mijn reizen naar de States waren steevast met United en dat viel reuzegoed mee.

Trouwens: Aggenebes ken ik niet maar zal het eens vragen aan mijn Nederlandse collega hier naast me :-)

Link to comment
Share on other sites

Met AA heb ik pas een keer gevolgen, meestal met UA en dat is voor de prijs prima maar ben altijd weer blij als ik aan de grond sta :-) Laatste keer gevolgen via Zwiterland (Edelweiss maatschappij) en was echt magnifiek (super service) en fijn entertaiment systeem. Met BA ook wel eens gevolgen en ook niet echt top. AA kan je eigenlijk wel vergelijken met UA

Link to comment
Share on other sites

Welkom hier op OneTime, inderdaad genoeg vegasgangers die je van extra info kunnen voorzien.

Ik ben zelf geen fan van de sportsbar, dus daar kan ik je weinig info over geven. Zelf ga ik meestal in het voorjaar en/of najaar naar Vegas omdat het mij in de zomer veel te heet is. Qua hotel, tsja genoeg keuze, veel hotels hebben een zwembad en sportsbar. Ik zelf verblijf meestal in 'mijn kasteeltje' Excalibur, maar dat is meer omdat ik het daar prettig vind in de pokerroom en de prijzen prettig zijn.

Link to comment
Share on other sites

Hey allen,

Bedankt voor de reacties.

Eerlijk gezegd ben ik wat bang voor Excalibur SubAqua want ik zag enkele foto's van de kamers en die zagen er wel erg oubollig uit. Of het moet zijn dat dit de 'run of the house' kamers waren? Welke type kamer kies jij doorgaans?

Qua prijs komt die in Excalibur er wel het beste uit voor 4 nachten via Mlife:

- Run of the house 230$, Resort Tower King 259.5$

- Luxor Run of the house 284$, Pyramid Deluxe King 301

- NY NY Run of the house 362$, Park Avenue 391$

Als je er dan nog die schandalig hoge resort fee bijneemt loopt die laatste al aardig op natuurlijk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@DieterDC, de kamers zijn wellicht wat oubollig, maar dat hoort ook wel een beetje bij de stijl van Excalibur. Ik zelf geef daar niet zo heel veel om, want hoeveel tijd breng ik nou door in mijn kamer? En de meeste tijd die ik er door breng is met mijn ogen dicht.

Ik vind de bedden goed, de kamers zijn schoon, dat is voor mij het belangrijkste.

Zelf kies ik meestal de Queen room, 2 queen size bedden.

Het is dus maar waar je voorkeur naar uitgaat. Succes met het kiezen....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

de 767 van AA is net als UA, ik heb met een 757 gevlogen met AA maar die kon Philadelphia nog niet halen op een volle tank.

een sports bar kan je wel zitten en wat eten en veel sporten bekijken maar de sfeer is minimaal en de prijs maximaal.

meestal ben ik in juni wel in vegas te vinden maar dan wat later in de maand, echter voor volgend jaar weet ik het nog niet precies.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.