Jump to content

Gokken in Las Vegas


LasVegasNic

Recommended Posts

Beste Vegasvrienden en Onetimers,

Afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met mijn nieuwe site Gokken in Las Vegas. Vandaag staat het bericht van @TheGreatOneGoktips van The Great One, Las Vegas expert, online op mijn site. Gokken in Las Vegas hoeft niet gevaarlijk te zijn maar je moet goed opletten. Beheersing is het sleutelwoord zoals TGO vertelt. Dit geldt niet alleen voor Las Vegas maar voor gokken in alle Casino's. Veel leesplezier op mijn nieuwe site en ik hoop dat je iets hebt aan al die tips en Las Vegas gokervaringen van TheGreatOne en andere OneTimers, Vegasvrienden. 

Vergeet ook niet artikel van Jackpot "Hoe Las Vegas je kapot kan maken" te lezen,

Natuurlijk hoop ik een keer flink te winnen in Vegas maar tot nu toe is me dit nog steeds niet gelukt. Geen handpay voor LasVegasNic :-(

Helaas hadden @jordi22en @ROELETTEook niet veel geluk. Ze hebben samen wel heel veel plezier gehad en dat is uiteindelijk ook heel belangrijk.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Op 21-11-2016 om 08:09 zei jordi22:

Plezier hebben we zeker gehad. We wonnen ook wel, maar aan het einde van de dag was het geld weer op. Maar echt grote bedragen of een handpay hebben we niet gekregen.

Ik heb de afgelopen drie trips niets noemenswaardig gewonnen. Gokken in Las Vegas is prachtig maar je moet af en toe wel iets winnen anders wordt het niet leuk. Gelukkig geniet ik ook van andere dingen dus als het gokken .... gaat, dan ga ik wat anders doen. ik wacht nog steeds op een leuke Big Win. In 2000 een keer een paar honderd dollar gewonnen. 16 jaar geleden?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.