Jump to content

Beste reistijd Las Vegas


Peeter01

Recommended Posts

2x September , 1x November en 1x December geweest. Allemaal prima bevallen. Leuk als je met wat warmer weer (September prima) een duik in een buitenbad kan nemen. Maar je gaat volgens mij niet naar Vegas om de hele dag bij het zwembad te liggen?? Aankomende Maart maar eens een kijkje nemen ?

Link to comment
Share on other sites

Ik ben enkele keren geweest in Juni (WSOP) en enkele keren in periode maart-april. Juni is echt niet te doen als je een wandelaar bent. Gelukkig ben ik dat niet, maar om van het ene naar het andere casino per taxi elke keer te gaan is ook niet ideaal. Laatste keren daarom ook geweest in de periode van maart. Denk dat dat ook de ideale periode is, tenminste voor hetgeen ik naar Las Vegas ga, gokken :)

Ik de periode dat ik in Juni ben gegaan heb ik wel een aantal keren bij het zwembad gelegen, meestal bij Planet Hollywood op de zoveelste verdieping waarbij je van die mooie cabana's kunt huren zodat je toch uit de zon kunt liggen :)

Qua kosten maakt het volgens mij niet zo heel veel uit wanneer je naar Las Vegas gaat. Het enige dat altijd best prijzig is zijn de hotelkamers in het weekend, of op dagen dat er evenementen zijn.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.