Jump to content

Trading bij Plus 500


Nomore

Recommended Posts

Ben je een liefhebber van de beurs, dan is het laagdrempelig handelen via een online broker misschien iets voor jou. We hebben nu een aanbieding via Plus500 waar je bij aanmelding meteen 25 euro echt geld krijgt waarmee je kunt handelen op de beurs. Daarnaast kun je een extra bonus krijgen bij een storting, die relatief makkelijk vrij te spelen is. 

Deze maand geven we onder de aanmelders daarnaast nog eens 3x een VVV bon van euro weg. Dus meld je aan en laat je resultaten weten in dit topic! Hopelijk positieve resultaten :)

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bij Plus500 speel je de bonus vrij door middel van trader points te verdienen. Hoe meer je inzet om te handelen hoe meer trader points krijgt. Wat ik deed was eigenlijk kijken wanneer een koers op een laag punt staat ( in vergelijking met eerdere dagen ) en dan inkopen. Stond hij ook maar een klein beetje hoger meteen verkopen. Hierdoor maak je weinig/tot geen winst, maar je krijgt wel de trader points en speelt zo de bonus vrij. 

Link to comment
Share on other sites

4 uur geleden zei jordi22:

Bij plus500 speel je de bonus vrij door middel van trader points te verdienen. Hoe meer je inzet om te handelen hoe meer trader points krijgt. Wat ik deed was eigenlijk kijken wanneer een koers op een laag punt staat ( in vergelijking met eerdere dagen ) en dan inkopen. Stond hij ook maar een klein beetje hoger meteen verkopen. Hierdoor maak je weinig/tot geen winst, maar je krijgt wel de trader points en speelt zo de bonus vrij. 

Okay - maar hoe heb je er dan €200 van gemaakt?

 

Mijn resultaat? Ik ben op mn muil gegaan - heb nog €0,08 ofzo xD

Link to comment
Share on other sites

6 minuten geleden zei TheMikeyx:

 


Ooh jij heb bijgestort? Ik niet. Moet toegeven, het leek me leuk, maar vind t echt té onduidelijk en ik heb er de ballen verstand van..

 

Ja heb inderdaad bijgestort. In eerste instantie snapte ik er ook niet heel erg veel van, maar langzaam aan heb ik wat dingen geleerd. op YouTube kun je ook veel tips vinden. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Plus 500 is ook de sponsor van de Spaanse voetbalclub Atletico Madrid. Ze kegelden vorig jaar nog PSV uit de Champions League op het moment dat ik met @TheGreatOne in Las Vegas was. 

Ook volgend jaar zal Plus 500 prijken op het shirt van deze Spaanse club. 

Binnenkort zal ik op Twitch een uitzending wijden aan Plus 500 en ook een soort van competitie organiseren waarbij prijzen te winnen zijn :)

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Op 10-1-2017 om 09:37 zei JackPot:

Plus 500 is ook de sponsor van de Spaanse voetbalclub Atletico Madrid. Ze kegelden vorig jaar nog PSV uit de Champions League op het moment dat ik met @TheGreatOne in Las Vegas was. 

Ook volgend jaar zal Plus 500 prijken op het shirt van deze Spaanse club. 

Binnenkort zal ik op Twitch een uitzending wijden aan Plus 500 en ook een soort van competitie organiseren waarbij prijzen te winnen zijn :)

Was dat die wedstrijd waarbij jullie niet zoveel geluk hadden met betrekking tot sportbetting ? Oeh een twitch uitzending van de handelskoning. Zal deze zeker gaan volgen misschien win ik nog wel een leuke prijs ! 

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 months later...

Plus 500 heeft met de Belgische autoriteiten, zeg maar de Belgische AFM, een settlement geschikt waarbij ze een bedrag moeten betalen van $600.000!

Plus500 meldt hierbij overigens dat ze geen schuld bekennen, of iets fout hebben gedaan en voldaan hebben aan alle Belgische regels. Om echter tot een snelle oplossing te komen heeft men besloten het snel te schikken en achter zich te laten. Dit kost dus wel even een aardige som van 600k!

Vanaf 18 augustus heeft België een volledig verbod op de handel in forex, binaire opties en CFD. Dit laatste is dus waar Plus 500 actief is. Voorgaande producten betreffen allemaal OTC (over the counter) transacties waarbij geen gereguleerde beurs als tussenpersoon fungeert.

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Persbericht Plus500

 
7 augustus 2017

Plus500 boekt recordomzet en -winst in eerste halfjaar 2017

Tussentijdse resultaten over het eerste halfjaar, eindigend op 30 juni 2017
 
Plus500, het wereldwijde online platform voor de handel in Contracts for Differences (CFD’s), maakt met genoegen de tussentijdse resultaten bekend over het eerste halfjaar, eindigend op 30 juni 2017.
 
Belangrijkste financiële resultaten:
 
image
 
De recordresultaten die in het eerste halfjaar van 2017 werden geboekt, overtroffen de verwachtingen aanzienlijk. Dit was te danken aan: 
 • Actieve klanten [6] – toename met 8% tot een recordniveau van 112.317 (eerste halfjaar 2016: 104.119) 
 • Nieuwe klanten [7] – een forse toename met 43% tot 31.671 in het tweede kwartaal 2017 (eerste kwartaal 2017: 22.210)
 • ARPU – toename met 10% dankzij het percentage klanten met een hoge waarde; deze vertegenwoordigen potentiele toekomstige omzet
 • AUAC – een significante reductie van de kosten per nieuwe klant met 37% dankzij optimalisatie van de marketingactiviteiten
 • Een hoger rendement voor aandeelhouders als percentage van de nettowinst dankzij de lancering van een aanvullend aandelenterugkoopprogramma
 
Belangrijkste operationele resultaten:
De mogelijkheid om in nieuwe financiële instrumenten en op nieuwe beurzen te handelen resulteerde in outperformance qua omzet
 
Als gevolg van een verbeterde mobiele propositie waren mobiele gebruikers goed voor 74% van de totale omzet (boekjaar 2016: 70%)
 
Plus500 voldoet al met de laatste updates van zijn verschillende regelgevers:
 • Plus500 is voorstander van een gecoördineerde aanpak door toezichthouders en consistente regelgeving in alle Europese rechtsgebieden toe:
 • De conclusies van de Financial Conduct Authority (“FCA”) en European Securities and Markets Authority (“ESMA”) zullen naar verwachting resulteren in een beter afgestemde aanpak van de bescherming van klanten tegen gebrekkige branchepraktijken
 • Het beschermen van het rekeningsaldo van klanten vormt sinds de oprichting van Plus500 een kernprincipe van zijn businessmodel en blijft dat
 • Plus500 voldeed reeds aan de eisen van de recente raadpleging van de Duitse toezichthouder Federal Financial Supervisory Authority (“BaFin”)
Plus500 heeft alle wijzigingen doorgevoerd die nodig waren om te voldoen aan alle recente veranderingen van de regelgeving, waaronder:
 • Plus500 voldoet nu aan de resultaten van de recente raadpleging van de Franse Autorité des Marchés Financiers(“AMF”) 
 • Plus500 heeft de conclusies van de raadpleging van de Cyprus Securities and Exchange Commission ("CySEC") op het gebied van hefboomwerking, bonussen, intrekkingen en bescherming van het rekeningsaldo van klanten integraal doorgevoerd; de handel in dit rechtsgebied blijft gedijen.
Huidig handelsvolume:
 • Het handelsvolume in het derde kwartaal blijft tot dusver sterk
 • Plus500 is op koers om de eerdere marktverwachtingen voor 2017 ruimschoots te overtreffen
 
Asaf Elimelech, de CEO van Plus500:
“Plus500 behaalde in het eerste halfjaar van 2017 recordresultaten die de marktverwachtingen ruimschoots overtroffen. Er blijven nieuwe klanten bijkomen, en de verhouding van nieuwe en actieve klanten in gereguleerde markten groeit. Dit resulteert in een verdere groei van het aantal klanten van Plus500 dat een hoge waarde vertegenwoordigt."
 
“Onze efficiënte marketingactiviteiten en initiatieven op het gebied van klantenbehoud resulteerden in de aanwinst van meer nieuwe klanten in het tweede kwartaal van 2017 en zorgden voor terugkerende klanten en hoge handelsniveaus in het eerste halfjaar. Investment Trends sloeg de spijker op de kop door aan te geven dat Plus500 voor een merkbare verschuiving in de markt heeft gezorgd, waarbij CFD’s niet langer tweede viool spelen ten opzichte van instrumenten voor het spreiden van risico’s die traditioneel de voorkeur van beleggers genoten."[8]
 
“Als vooraanstaande speler in de branche streven wij ernaar om onze klanten de meest uitgebreide handelsmogelijkheden te bieden en best practices te hanteren die overeenstemming met de regelgeving waarborgen. Ons handelsplatform biedt hiertoe al onze klanten, of ze het nu mobiel of op een pc gebruiken, een beschermingsmechanisme dat voorkomt dat ze meer verliezen dan het saldo op hun Plus500-rekening. Naar onze mening zullen de huidige wijzigingen in de regelgeving bijdragen aan een consistente reeks gedragsregels binnen alle Europese grondgebieden. Dit zal resulteren in een duurzamer branche waarin we een leidende positie willen innemen.”
 
“We blijven investeren in het verbeteren van ons handelsplatform en blijven nieuwe groeikansen verkennen. Deze investeringen en ons uiterst flexibele businessmodel zullen ons in staat stellen om onze groei voort te zetten en de gevolgen op te vangen van wijzigingen van de regelgeving die naar verwachting in de loop van 2018 van kracht zullen gaan.”
 
“Al met al verwachten we dat we dankzij het huidige momentum in 2017 een forse groei ten opzichte van het voorgaande jaar zullen realiseren en dat deze stijgende lijn zich in 2018 zal voortzetten.”
 
Het volledige rapport is online te vinden.
 
Deze aankondiging bevat voorwetenschap in de zin van artikel 7 van Verordening 596/2014 van de Europese Unie.
 
1 EBITDA - Earnings before interest, taxes, depreciation and amortisation (Winst vóór rente, belastingen, afschrijvingen en afschrijvingen)
2 Winst per aandeel – berekend op basis van het gewogen gemiddelde van gewone aandelen in omloop d.d. 30 juni 2017 – 114.850.572
3 ARPU -  Average revenue per user (gemiddelde omzet per gebruiker)
4 AUAC -  Average user acquisition cost (gemiddelde verwervingskosten per gebruiker).
5 Kasconversie – Verhouding die de conversie van EBITDA in kasstromen aanduidt.
6 Actieve klanten – Klanten die tijdens de verslagperiode minimaal één transactie met echt geld uitvoerden
7 Nieuwe klanten – Klanten die tijdens de verslagperiode voor het eerst geld op hun Plus500-rekening stortten.
8 Leverage Trading-rapport van Investment Trends, juni 2017
 
Over Plus500
Plus500 is de ontwikkelaar en exploitant van een online handelsplatform dat particuliere klanten de mogelijkheid biedt om Contracts for Difference (CFDs) te verhandelen. Op deze manier kunnen ze wereldwijd investeren in meer dan 2.100 onderliggende financiële instrumenten, zoals aandelen, grondstoffen, valuta, deviezen, indices, opties ETFs en buitenlandse valuta. Particuliere kjlanten kunnen CFDs in meer dan 50 landen en in 32 talen handelen. Het handelsplatform biedt ondersteuning voor desktopcomputers, smartphones, tablets en Apple Watch met verschillende besturingssystemen (Windows, Windows Phone, iOS en Android).
Plus500 is in het bezit van handelslicenties en is gereguleerd in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Cyprus, Nieuw-Zeeland en Israël. Het bedrijf heeft de zorg voor zijn klanten hoog in het vaandel staan: klanten kunnen niet meer geld verliezen dan zij op hun rekening hebben staan en het bedrijf vraagt geen provisie voor handelsacties. Plus500 biedt zijn klanten uitgekiende tools om risico’s rond hun handelsposities te beheren. Bovendien biedt het gebruikers van zijn platform een kostenvrije demo-rekening met onbeperkte functionaliteit en duur.
Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Ondanks de verlengde sponsoring van Atletico zorgde de waarschuwing van de FCA (Engelse AFM) dat men misschien iets gaat doen aan de leverage omtrent het handelen in bitcoin. De koersen van de aanbieders van handelen in cryptocurrencies met leverage daalden in deze periode dan ook ongeveer met tien procent, waaronder ook die van Plus 500

De hype omtrent Bitcoin heeft ervoor gezorgd dat de handel enorm is opgebloeid bij deze online brokers en dit zorgt voor veel nieuwe handelaren. Het super voordeel is dat zowel long als short kunt gaan.

 

Bitcoin price.png

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Handel in Crypto's gaat gewoon door tijdens de vakanties op Plus500.

Wij willen u meedelen dat de meeste financiële instrumenten aangeboden op ons platform zullen worden gesloten voor de handel tijdens de kerst-en nieuwjaar vakantie. Een normale handel schema zal hervatten vanaf 2 januari.

 

Forex paren zullen gesloten zijn voor handel de hele dag op:

Er zijn geen geplande wijzigingen in handelsuren voor cryptovaluta.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

De actie van 25 euro is reeds een tijd niet meer beschikbaar, alle bonus aanbiedingen op handel in cfd's zijn afgeschaft. Zo zijn er meerdere geluiden tegen de handel bij Plus 500. Deze komen o.a. vanuit de 'AFM' van Frankrijk waar men een verbod wil op online handel in cfd's. De directeur noemt binaire opties en 'contracts for difference' giftig en kwam daarna nog met de melding dat hij cryptogeld ook 'TOXIC' vindt. 

Plus 500 noemde hij specifiek omdat Atletico Madrid wordt gesponsord door deze broker en speelde tegen Marseille in de Europe League finale. Plus 500 is gespecialiseerd in giftige producten voor consumenten waren zijn exacte woorden.

Persoonlijk vind ik dat het goed is dat er regelgeving is en de consument wordt beschermd, maar je kunt het ook overdrijven. Casino's zijn er tenslotte in Frankrijk ook in overvloede en daar zitten toch iets grotere risico's aan zonder dat hier voldoende waarschuwingen voor worden gegeven.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Nieuwe IPO, die ook meteen beschikbaar zal zijn bij Plus 500!

Is dit de grootste beursnotering van 2018?

 

Een van China's grootste smartphone producenten is nu genoteerd op de beurs, en u kunt die nu verhandelen met Plus500!

 

Alt Text

 

Chinese Tech gigant Xiaomi heeft haar aandelen genoteerd op de beurs van Hong Kong deze week in een grootschalige IPO. 

 

Xiaomi wordt beschouwd als 's werelds vierde grootste smartphone producent. Het produceert ook een scala van consumentenelektronica en slimme apparaten.

 
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Verschillende banken en beleggers zien veel potentie in Plus 500 en besluiten om aandelen te kopen van deze broker. Recent heeft Blackrock, de grootste investeringsmaatschappij ter wereld, een belang genomen van 7% in Plus 500. Dit in navolging van andere partijen die na een daling van zo'n 20% recent hebben besloten dat het tijd is voor een koersstijging :)

 

Screen Shot 2018-09-26 at 14.53.38.png

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Plus 500 gaat super hard met de tijd mee, en heeft naast crypto's, tegenwoordig ook handelen in opties (meer uitleg binnenkort op homepage), maar ook een nieuwe index geintroduceerd waar je op kunt handelen. Dit heet de FANG+ index. Ik heb al ooit een stuk geschreven over het beleggen in FANG waarbij deze letters staan voor:

 • Facebook
 • Amazon
 • Netflix
 • Google

Nu heeft men ook de FANG+ Index, waar 10 vooruitstrevende technologie bedrijven in zitten, geintroduceerd en kun je hier in handelen, met leverage.

Het betreft behalve de bovenstaande 4 bedrijven ook de onderstaande:

 • Apple 
 • Alibaba
 • Nvidia
 • Baidu
 • Tesla
 • Twitter

De beweging in deze index is enorm, en een stijging of daling van 10% is niet bijzonder, en je kunt zowel inspelen op een daling of stijging. De hefboom betreft 10x

Screenshot 2018-11-27 at 10.26.59.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.