Spring naar bijdragen

KSA Podcast


Aanbevolen berichten

Klik hier voor de beste reviews en bonussen!

^ Interessante podcast, bedankt voor het delen. Benadrukt maar weer dat de KSA in feite maar een klein visje in een hele grote vijver is en heel graag internationaal gehoord zou willen worden, alleen in die context totaal niet serieus genomen lijkt te worden. Zodra eea verder dan de landsgrenzen gaat kunnen ze 't allemaal niet meer overzien, dus dan de hand maar overspelen met de lokale regelgeving per 1 oktober om de achterliggende politieke oppositie (volledig tegen alles wat met gokken te maken heeft) enigszins tevreden te houden. Verder valt een tegenstrijdigheid op van het wel meegaan met beweringen dat het aantal gokverslaafden exorbitant is gestegen sinds de legalisering, terwijl er even verderop aangegeven wordt dat alles pre 2021 een black box is waar ze geen zicht op hebben gehad en dat een verslaving soms pas na vele jaren naar boven komt.

Insteek van 't oneens zijn met een voltallig reclameverbod omdat legale partijen zich toch wel kenbaar zouden moeten kunnen maken is in die zin ook enigszins ironisch te noemen, gezien ze met alle bedachte extra regelgeving het juist die partijen nu ontzettend moeilijk gaan maken om nog rendabel te kunnen opereren in NL. Tegelijk aannemelijk dat ook nog een groot deel van de spelers straks toedeledokie gaat roepen en richting het illegale aanbod zullen gaan waar ze niets meer te maken zullen hebben met een KSA en alle bijbehorende regeltjes (maar ook geen spelersbescherming meer zullen krijgen). 

Illegale casino's hebben via het vrije internet een legio aan middelen tot hun beschikking om op internationaal vlak klanten te werven via oa metadata, seo, bots, gerichte in-app reclame en wat al niet meer en spelen hier vrolijk op in. Ergens aandoenlijk dat ze serieus denken dat je daar uberhaupt iets tegen kunt beginnen buiten het volledig opzetten en ondersteunen van een aantrekkelijker binnenlands aanbod met kanalisatie als gevolg. De reden dat veel mensen tegenwoordig niets meer illegaal downloaden is dat alle streaming diensten nu een dusdanig sterk aanbod hebben dat het niet meer aantrekkelijk is om dat nog te doen. Voor dat principe zouden ze de ogen eens moeten openen imo.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.